Auraskolen er godkendt som eTwinning-skole

Skoleelever på Sønderrisskolen har i deres tyskundervisning chattet med både polske og franske elever. Foto: Lisbeth Bank Kodal

Auraskolen er godkendt som eTwinning-skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som e-Twinnig-skole er Auraskolen nu med i den europæiske superliga for særligt internationalt og it-mæssigt innovative skoler i Europa.

Esbjerg: eTwinning er det største europæiske netværk for digitalt skolesamarbejde, og de særligt dygtige skoler kan opnå EU's label som "eTwinning Skole", og det har Auraskolen og fem andre danske grundskoler og et gymnasium siden 2018 opnået.

Godt 2000 skoler fra 45 lande i hele Europa har eTwinning Skole-mærkatet. Projektet er en samarbejdsplatform, som sikrer nem, gratis og tilgængelig læring for alle skoler i Europa. Eleverne deltager aktivt på det fremmedsprog, som er valgt for projektet.

Eleverne vil i projektet bruge deres fremmedsprog, og samtidig får de indblik i andre skoleformer, lærer at samarbejde via udveksling af informationer og via konkrete samarbejdsopgaver, som stilles af lærerne eller eleverne på tværs.

Kommunikere på fremmedsprog

Elever fra Auraskolen afdeling Sønderris har deltaget i eTwinning projekter både på tysk og på engelsk, og det gav mange udfordringer men også positive oplevelser.

Blandt projektets opgaver har blandt andet været chatrum, hvor eleverne skulle chatte via eTwinning-portalen med elever i Polen og Frankrig, alt sammen foregik på tysk. Her kunne eleverne blandt andet tale om, hvilken type musik de lyttede til.

eTwinning er et europæisk community for skoler i Europa og henvender sig til både lærere, andre pædagogiske medarbejdere, vejledere og skoleledere. Det er en gratis og sikker platform for lærere og pædagoger til at netværke og udvikle europæiske samarbejdsprojekter.

Auraskolen er godkendt som eTwinning-skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce