Asger får drømmen opfyldt: Bramming får nyt fitnesscenter

Asger Nielsen åbner den 1. november det ny fitnesscenter pulsn i det centrale Bramming. Foto: Martin Wilde

Asger får drømmen opfyldt: Bramming får nyt fitnesscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 1. november åbner 26-årige Asger Nielsen fra Bramming fitnesscentret i lokalerne fra tidligere Fakta-forretning. Fitnesscentret får navnet pulsn.

Bramming: Asger Nielsen har altid drømt om at have sit eget fitnesscenter.

Det får han nu, når han 1. november åbner et nyt fitnesscentret i Faktas gamle lokaler i Bramming.

- Det var en leg med ord. Pludselig så var den der. Det skulle hedde pulsn, fortæller Asger Nielsen, der ikke var i tvivl, da chancen opstod.

- Jeg slog til, da det tidligere Fakta blev sat til salg. Det var helt oplagt. Det kan ikke blive bedre, siger Asger Nielsen.

Den 1. november går drømmen i opfyldelse. Allerede nu er arbejdet i fuld gang med at ombygge og indrette lokalerne. Derfor er der sat brunt papir for vinduerne, og det har fået rygterne til at løbe i byen og på facebook, hvilket samtidig får nysgerrige til at kigge indenfor hver dag.

Asger Nielsen
Asger Nielsen er 26 år og bor i Bramming sammen med sin kæreste.Han er Bramming-dreng og har gået på Bakkevejens Skole.

Han er uddannet elektriker og afslutter til januar uddannelsen som maskinmester på Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg.

Toppen af poppen

Hele 759 kvadratmeter står til rådighed i de nye lokaler, og Asger Nielsen har ingen problemer med at fylde dem ud.

- Det bliver toppen af poppen inden for maskiner af mærket Technogym. På sigt vil jeg have en fysioterapeut tilknyttet, og jeg har allerede sat et rum af til det. Der kommer også et caféområde og omklædningsrum og der bliver mulighed for personlig træning og kostvejledning, fortæller Asger Nielsen.

Personale til personlig betjening vil der kun være nogle eftermiddagstimer på hverdage. Ellers sker adgang til pulsn for abonnenter med et nøglekort eller en kode.

- Jeg arbejder på at holde døgnåbent, men åbningstiderne er ikke fastlagt, for det skal først afklares med forsikringen. Og der kommer videoovervågning op, fortæller Asger Nielsen.

Han har valgt at stå uden for alle kæder og være helt sig selv. Men pulsn bliver medlem af Antidoping Danmark.

- Så der kommer repræsentanter fra Antidoping Danmark og laver stikprøver i ny og næ for at se, om der benyttes forbudte stoffer. Og er man smidt ud et andet sted, kan man heller ikke komme ind her, siger Asger Nielsen og forklarer, at det skal være et sted for alle.

- Det lægger jeg vægt på. Derfor er navnet heller ikke målrettet mod bodybuildere eller andre. Det handler om at holde pulsn oppe.

Asger får drømmen opfyldt: Bramming får nyt fitnesscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce