Ambassadørkorps skal øge interessen for speedway

Den 17-dobbelte verdensmester Erik Gundersen blev helt som forventet den første ambassadør i korpset. Gundersen var individuel verdensmester i 1984, 1985 og 1988,men blev invalideret ved et styrt i 1989 i England. Arkivfoto

Ambassadørkorps skal øge interessen for speedway

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter sidste års dårlige sæson udebliver flere af tilskuerne fra hjemmebane-opgørene på banen ved Korskroen. Det skal tre nye speedway-ambassadører hjælpe med at lave om på.

Esbjerg: I anledning af sit 90 års jubilæum har Esbjerg Motorsport udpeget et ambassadørkorps, som løbende vil blive udvidet. De to første medlemmer blev den 17-dobbelte verdensmester Erik Gundersen og byrådsmedlem Henrik Vallø (Borgerlisten), som begge overværer alle løbene på Granly Speedway Arena, og som udviser stor interesse og begejstring for speedwaysporten. Det tredje og nyeste medlem af ambassadørkorpset er Karina Kikkenborg, som er mediechef på Radio Victoria.

- Ambassadørkorpset skal både være med til at gøre opmærksom på 90 års jubilæet og samtidig være med til at øge interessen for speedway på Granly Speedway Arena, siger direktøren i EMS, Lars Guldager Dyhr.

- For fem år siden havde Esbjerg Vikings i snit knap 3.000 tilskuere til sine hjemmematcher, men på grund af den dårlige sæson sidste år, hvor Esbjerg endte på sidstepladsen i ligaen, er interessen faldet. Nu er det gennemsnitlige tilskuertal på banen ved Korskroen blot 1400, men det er ved at vende igen, fordi Esbjerg Vikings i år har vundet alle sine hidtidige tre opgør på Granly Speedway Arena over mestrene fra Region Varde, Slangerup og Fjelsted. Her har publikum fået god speedway og spænding, tilføjer Lars Guldager Dyhr.

Ambassadørkorpset skal både være med til at gøre opmærksom på 90 års jubilæet og samtidig være med til at øge interessen for speedway på Granly Speedway Arena
Lars Guldager Dyhr, direktør i Esbjerg Motorsport

Spændende møde med Holsted

Direktøren håber på, at Esbjerg Vikings i denne sæson kommer op på omkring 2.000 tilskuere i snit og ser frem til de to kommende opgør hjemme mod bundholdet Grindsted den 31. juli og ikke mindst det spændende møde med lokalrivalerne fra Holsted den 14. august.

- Matchen mod topholdet Holsted - og dermed Niels-Kristian Iversen mod Nicki Pedersen - skal gerne samle omkring 3.000 tilskuere, siger Lars Guldager Dyhr.

Esbjerg Motorsport har haft et forrygende travlt år, hvor det har været vigtigt at hæve det sportslige niveau og få styr på driften, og klubben er tilsyneladende på vej frem igen efter den elendige sæson sidste år.

Klubben vil markere 90 års jubilæet engang i efteråret, men hvordan vides endnu ikke.

Ambassadørkorps skal øge interessen for speedway

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce