13.023 kvm i Bramming klar til udstykning

Robin Poulsen ved området i Bramming Øst, som han planlægger solgt til små eller større parceller, hvor der er beboelse ved virksomheden. Området er i kommunens lokalplan udlagt til mindre industri, og Robin Poulsens skitseplan indeholder et kommunalt otte-10 meter bredt grønt bælte, som kan forbinde området med Hedemarksvej. Foto: Kirsten Enevoldsen

13.023 kvm i Bramming klar til udstykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Robin Poulsen fra Karl Poulsen ApS er på skitseniveau klar til at udstykke grunde til store og små parceller samt anlægge et grønt bælte på grønt område, hvor DCH Bramming i dag hører til.

BRAMMING: Efter at Robin Poulsen fra murer- og entreprenørfirmaet Karl Poulsen ApS for nyligt erhvervede den store grund mellem Hedemarksvej og Østergade, hvor DCH Bramming i dag holder til, så er tankerne om området nu så langt fremme, at Robin Poulsen på skitseniveau er klar til at arbejde videre med ideerne om at udstykke arealet i små og store parceller til mindre industrivirksomheder med ret til beboelse på matriklen.

Arealet for hele området er på 13.023 kvm, hvoraf de 370 kvm. er vej, og netop vejarealerne åbner for, at kommunen kan anlægge en otte-10 meter vej eller grønt bælte, som giver mulighed for spadsereadgang fra Østergade til Hedemarksvej.

Robin Poulsen har for nylig erhvervet grunden af Esbjerg Kommunen med henblik på at videreudvikle hele området, så Bramming Øst får let industri med beboelse i det omfang, interesserede melder sig.

Idag holder Bramming Civile Hundefører Forening til på området, og her ligger man netop nu i overvejelser omkring, hvad man skal gøre fremadrettet. Også fordi, man i forvejen er nødt til at rive rive sit nyistandsatte klubhus, da det som følge af en 40 år gammel opmålingsfejl ligge på den forkerte side af skel i nordøstlig retning. Men Robin Poulsen forsikrer, at DCH Bramming ikke skal skynde sig med at finde et nyt område, da planerne for området endnu ikke er så langt fremme.

- Det bliver hverken i dag eller i morgen, så Den Civile Hundefører Forening bliver ikke smidt ud, men kan blive her, indtil man har fundet andre egnede arealer til hundetræningen, siger Robin Poulsen.

Formand for DCH Bramming, Bent Schmidt, er bekendt med situationen, og han oplyser, at foreningen af kommunen er stillet andre velegnede arealer i udsigt, der er beliggende på en grund på Industrivej.

13.023 kvm i Bramming klar til udstykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce