Tistrup-virksomhed får søsterselskab i Polen - for at være i hjertet af europæisk møbelmekka

Michael Bayer Thomsen, administrerende direktør i Letbæk Plast, har for alvor fået vendt udviklingen i Tistrups gamle plastvirksomhed. Væksten ligger i to-cifrede procenter, Letbæk har netop opkøbt kollega i Lønborg - og så er der en søsterfabrik undervejs i Polen. Foto: Chresten Bergh

Tistrup-virksomhed får søsterselskab i Polen - for at være i hjertet af europæisk møbelmekka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holdingselskabet bag Letbæk Plast i Tistrup har oprettet søstervirksomhed i Polen. Ikke så meget på grund af lav løn - men for at være med, hvor tingene sker.

Tistrup: Europas møbelmekka er i Polen, og for at være med dér, har Letbæk Holding, ejerselskabet bag Letbæk Plast i Tistrup, oprettet afdeling i Poznan og begynder produktion til april.

- Langt den største del af de møbler, der produceres i Europa i dag, bliver produceret i Polen. Polen er centrum for designmøbler i Europa, så hvis du ikke er lokal i Polen, og kan levere til de andre møbelproducenter fra dag til dag, så har du ingen berettigelse, siger Michael Bayer Thomsen, administrerende direktør i Letbæk Plast.

Han har en fortid i møbelbranchen, og det er den erfaring, der ligger bag den ny fabrik i Poznan, der begynder at producere til april.

Fabrikken i Polen skal producere skaller i plast til designstole. Forventningen er 50 medarbejdere, når det hele kører.

Letbæk Plast
Letbæk Plast i Tistrup producerer blandt andet vinduesprofiler kabelbeskyttelser og artikler til landbrug. Produktionen i Tistrup er i høj grad genanvendelse.Plast-Profiler i Lønborg, producerer mindre, tekniske profiler.

Virksomheden har syv medarbejdere - der flytter med til Tistrup. Dermed når Letbæk Plast i Tistrup op på 47 medarbejdere

Letbæk Plast omsatte i 2018 for 70 millioner kroner. Budgettet for 2018 lyder på 80 millioner kroner.

I 2017 var væksten på 20 procent, i 2018 11 procent, og i år ventes også to-cifret vækst i procenter.

Opkøb til Tistrup

I Tistrup bliver der i løbet af i år et tilsvarende antal medarbejdere, efter at Letbæk Plast per februar realiserer et opkøb af virksomheden Plast-Profilen i Lønborg ved Tarm.

- Vi bevarer arbejdspladserne, som flytter til Tistrup i løbet af 2019, og vi glæder os til at tage imod de nye kolleger, siger Michael Bayer Thomsen.

Letbæk Plast producerer plastprofiler til bygge-anlæg og industri. Plast-Profilen producerer mindre, tekniske profiler, og supplerer dermed Letbæks sortiment.

Plast-Profilen har syv medarbejdere, der alle bliver overført til Tistrup.

Tistrup-virksomhed får søsterselskab i Polen - for at være i hjertet af europæisk møbelmekka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce