Fremtiden er uafklaret for tøjfirma

Claus Zink (tv.) og René Toft Kristiansen har i godt ti år ejet B&C Textiler. Arkivfoto: Joan Isabella Andersen

Fremtiden er uafklaret for tøjfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

B&C Textiler forventer i løbet af en måneds tid at kunne melde ud, hvad der skal ske, når den ikke længere kan bo på Elholm.

Sønderborg: Fremtiden for et af Sønderborgs store tekstilfirmaer B&C Textiler er uvis, fordi den ved udgangen af året skal have forladt deres mangeårige adresse på Elholm 25.

- Jeg ved det endnu ikke, hvad der skal ske. Alt er i spil. Vi arbejder i øjeblikket på at finde en god løsning, siger direktør René Toft Kristiansen, der ikke vil uddybe nærmere, hvad en god løsning kunne være.

Sammen med Claus Zink har han i godt ti år ejet B&C Textiler. Det er Bjarne Rasmussen, virksomhedens ejer frem til 2006, der har ejet bygningen og nu solgt den til FineNordic A/S fra Lemvig.

- Jeg forventer i løbet af en måneds tid at kunne melde noget nyt ud, siger René Toft Kristiansen.

Han fortæller, at fraflytningen sker i fælles forståelse med Bjarne Rasmussen, og at førstesalen på den 4.500 store bygning har stået tom siden efteråret 2015, da firmaet Comma A/S afviklede sin herretøjsafdeling.

B&C Textiler
Eksporter cirka 75 procent. De største markeder er England efterfulgt af Tyskland. Tøjet bliver primært produceret i Kina og Indien samt lidt Tyrkiet. Har mærkerne Intown, miss Baron, AIDA samt Soft B'. Indenfor alle mærker leverer B&C Textiler totalkollektioner, der omfatter jeans, toppe, strik, nederdele, bukser, kjoler, jakker m.m. Kernemålgruppen er kvinder i alderen plus 30. Forventningen til 2016/17 var en stigende omsætning samt et resultat på linje med regnskabsåret før.

Tilbage i fremgang

B&C Textiler er grundlagt i 1979. Den klarede sig godt igennem årene lige efter finanskrisen og fik i 2010/11 sit største overskud i 20 år. Årene efter var dog knap så gode og i 2014/15 var lukningen af tøjmærket yppig medvirkende til et utilfredsstillende årsresultat.

En reducering fra 29 til 22 ansatte fik personaleomkostningerne til at falde med næsten fire millioner kroner fra 2014/15 til 2015/16, der alt i alt endte med overskud på en million kroner. Regnskabet, der er det seneste offentliggjorte, viste desuden, at egenkapitalen var vokset til næsten 15 millioner kroner.

Fremtiden er uafklaret for tøjfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce