Kolding-folk starter national kæde af træningscentre

Poul Pinstrup (t.v.) glæder sig til at vise Kolding det nye træningscenter ProRepubliq, der får Martin Lindskov som centerchef. Planen er, at der skal åbne mellem 80 til 120 ProRepubliq-træningscentre i hele landet i løbet af de næste fem år. Foto: Louise Lauritsen

Kolding-folk starter national kæde af træningscentre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det første center slår dørene op i Kolding lørdag 17. november. Målet er at åbne op mod 100 centre i løbet af de næste fem år.

Kolding: Folkene bag Koldings nyeste træningscenter tænker stort. Meget stort. Lørdag åbner de deres første center under navnet ProRepubliq på Vejlevej 317. Samtidig tager de hul på et helt nyt forretningseventyr, for ProRepubliq skal ikke kun være et tilbud til folk i Kolding. Det skal ud til hele landet og med tiden også gerne internationalt.

- Vi har beregnet, at der på landsplan er plads til over 100 centre. Vi kan tilpasse dem i størrelse, så det kommer an på, hvor store lokaler vi kan finde i for eksempel København. Men det bliver et sted mellem 80 til 120 centre alt efter størrelse, siger Poul Pinstrup.

Sammen med Martin Lindskov og Dennis Holbæk står han bag den nye kæde af træningscentre. Trekløveret har derudover Michael Hansen med som investor. De fire ejer også Fitness Classic i Toldbodgade, men det center bliver der ikke ændret ved.

Vi har beregnet, at der på landsplan er plads til over 100 centre. Vi kan tilpasse dem i størrelse, så det kommer an på, hvor store lokaler vi kan finde i for eksempel København. Men det bliver et sted mellem 80 til 120 centre alt efter størrelse.
Poul Pinstrup, ProRepubliq
ProRepubliq
Åbner på Vejlevej 317 lørdag 17. november kl. 12. Ejes af Poul Pinstrup, Martin Lindskov, Dennis Holbæk og Michael Hansen.

Martin Lindskov bliver chef for det nye center.

Er også et franchisekoncept, som skal udbredes til hele landet i løbet af de næste fem år.

Vurderingen er, at der er plads til mellem 80 til 120 centre på landsplan.

Franchisekoncept

Det nye træningscenter i Kolding skal også fungere som showroom for konceptet, og derfor er der ikke sparet på noget. I første omgang er det målet, at ProRepubliq som minimum åbner centre i København, Aarhus, Odense, Esbjerg og Aalborg i løbet af næste år.

- Vi skal ud i de store byer og vi søger allerede nu franchisetagere, forklarer Poul Pinstrup, som gerne ser et sted mellem 12 til 25 nye centre i løbet af næste år.

Navnet ProRepubliq skal fortælle, at det er professionelle folk, der leverer kvalitetstræning til en befolkning.

- Vi har med vilje ikke fitness med i vores navn, fordi vi er så meget mere. Vi vil være et livsstilscenter, som indeholder det hele og hvor det er sjovt, sundt og festligt at komme.

Foruden træningscenteret tilbyder ProRepubliq også kollektioner med træningstøj- og udstyr, og der er også en app på vej, hvor man blandt andet kan følge sin udvikling, fordi man hos ProRepubliq træner med pulsmåler på.

- Vi tilbyder kun holdtræning, for vi ved, at det giver resultater. I det nye center kan man starte sin træning på tre niveauer, så alle kan være med, lover Poul Pinstrup.

Kolding-folk starter national kæde af træningscentre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce