Rema1000 på vej til Gram

Grafik: Haderslev Kommune

Rema1000 på vej til Gram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meget tyder på, at Gram snart skal åbne endnu et supermarked, og det bliver Rema1000. Rema1000 har tidligere haft planer om at åbne butik i byen.

Gram: ABC og Superbrugsen får formentlig selskab af endnu et supermarked i Gram, hvis planerne om at bygge 1.200 kvadratmeter butik bliver gennemført.

Rema1000 har via en investor søgt Haderslev Kommune om tilladelse til at opføre en butik, hvor det tidligere bibliotek ligger. Arealet omfatter også nabobygningerne ned til rundkørslen, hvor der blandt andet er et pizzeria.

Supermarkedet åbner formentlig først i 2020, da både lokalplanens godkendelse og overtagelsen af grundene kræver sin tid. Og Gram er især valgt på grund af en særlig samarbejdspartner:

- Vi har Gram Slot i byen, som Rema1000 er medejer af, og vi vil også gerne i Gram kunne vise, hvad vi kan sammen med Gram Slot, siger udviklingsdirektør i Rema1000, Stephan Sørensen.

Rema1000 havde for år tilbage planer om at bygge, hvor det gamle rådhus ligger, men trak sig tilbage, da grunden var for lille.

Haderslev Kommune sælger det gamle bibliotek til investoren fra Aarhus, som står for at klargøre projektet til supermarkedskæden. Udviklingsselskabet Eriksen Group har lavet en lang række butikker for Rema1000.

Lokalplanområdet er på cirka 5.000 kvadratmeter og udlægges til butiksformål. Lokalplanen åbner blandt andet mulighed for etablering af et butiksareal på op til 1.200 kvadratmeter samt nødvendigt parkeringsareal.

Ifølge oplægget er der tale om byggeri med fladt tag, der må have en maks højde på 8,5 meter. Lokalplanen stiller krav om, at der skal plantes træer i forbindelse med parkeringsarealer for at give parkeringsarealet et grønt udtryk.

Vækker glæde

Nyheden vækker glæde hos formanden for Vision Gram, John Flemming Hansen.

- Det er jo meget positivt, at Rema1000 vil satse på Gram. Så må vi bare håbe på, at der er plads til tre supermarkeder i byen, siger han.

Han tilføjer, at købekraften i Gram er forholdsvis høj sammenlignet med andre byer, hvor grundpriserne er højere og terminen suger lidt mere af det månedlige overskud.

Desuden er trækker ABC og Superbrugsen mange til lagt fra Gram, og det kan gavne alle tre, mener han.

Rema1000 er ikke bange for, at der ikke er plads til flere supermarkeder i Gram:

- Vi har altid stor respekt for vores konkurrenter, men vi tror på, at der også er plads til os, siger Stephan Sørensen.

Rema1000 på vej til Gram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce