Nægtede at tage imod Dankort: Kunde følte sig ydmyget på Sunset Boulevard

Hos Sunset Boulevard kan kunderne ikke længere betale med et "rent" Dankort. Det oplevde Kurt fra Sønderjyllland forleden, da han var i Esbjerg. Arkivfoto: Morten Pedersen.

Nægtede at tage imod Dankort: Kunde følte sig ydmyget på Sunset Boulevard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurts betaling blev afvist flere gange, før det gik op for ham og personalet i Sunset Boulevard i Esbjerg Storcenter, at det var fordi, han ville betale med et Dankort. Det kan man nemlig ikke længere.

Esbjerg: Fastfoodkæden Sunset Boulevard, der er ejet af esbjergenseren Jeppe Droob, har skrottet betalinger fra kunder, hvor kreditkortet udelukkende er understøttet som Dankort, og det skabte forleden en del bøvl og frustrationer for en kunde i restauranten i Esbjerg Storcenter.

Rent faktisk følte Kurt fra Sønderjylland sig decideret ydmyget på Sunset Boulevard i storcentret, skriver han i en henvendelse til Ekstra Bladets Nationen.

- Vi var i Sunset Esbjerg den 6. 9. Vi ville have en burger. Der var mange i køen, og da det blev min tur, bestilte jeg, hvad vi skulle have. Jeg ville betale med mit Dankort. Men betalingen blev afvist gang på gang, skriver Kurt og fortsætter:

- Jeg ved jo, at der var rigelig dækning på kortet, men det ved dem, der stod sammen med mig i køen jo ikke, og det var meget ydmygende og flovt, at der med stort skrift stod: AFVIST UGYLDIG KORT.

Jeg ved jo, at der var rigelig dækning på kortet, men det ved dem, der stod sammen med mig i køen jo ikke, og det var meget ydmygende og flovt.
Kurt, kunder hos Sunset Boulevard

Tilpasser sig markedet

Ifølge Kurt søgte den medarbejder der betjente ham, hjælp hos en kollega, som spurgte, hvilket kort han havde.

- Jeg svarede et Dankort, og det korte svar fra hende lød: Dem tager vi ikke imod - kun internationale kort. Så jeg måtte ud i storcenteret for at finde en hæveautomat, for at hæve penge. Og der skal jeg betale gebyr (6 kroner oplyser min bank), så det var sidste gang, jeg sætter mine ben der, lyder salutten fra Kurt på Nationen.

Han er ærgerlig over, at en dansk forretning helt dropper dankortet

- For jeg bor sgu i Danmark og der bruger vi Dankort, fastslår Kurt, der var så vred over oplevelsen, at han efterfølgende skrev til Sunset Boulevards hovedkontor. Her blev han bekræftet i, at den altså ikke går med det rene Dankort som betalingsmiddel hos Sunset Boulevard.

Således beklager Sunset Boulevard, at Kurt har haft en dårlig oplevelse, og fastfoodkæden begrunder Dankortets exit med, at man hele tiden tilpasser sig markedet.

- Da det er meget få i Danmark, der stadig har et rent Dankort, er vi overgået til en aftale, som gør, at vi ikke længere tager imod dem. lyder det fra Sunset.

Nægtede at tage imod Dankort: Kunde følte sig ydmyget på Sunset Boulevard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce