Solid Group har ansat ny direktør

Den nye direktør for Solid Group, Bjarne Ravndal Andreasen (tv) hilser på virksomhedens stifter, Carsten Lauridsen. I midten bestyrelsesformand Søren Christian Dahl. Privatfoto.

Solid Group har ansat ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den rekonstruerede Skjern-virksomhed har ansat Bjarne Ravndal Andreasen; den erfarne vestjyde har erfaring fra Velux, B&O og Siemens Wind Power.

SKJERN: Det tog kun tre uger - så havde den nye ejer af Solid Group - det lokale investeringsselskab Innoventura - fundet en ny direktør.

I dag offentliggjorde ledelsen af den rekonstruerede Skjern-virksomhed meddelelsen om, at Bjarne Ravndal Andreasen er blevet ansat som direktør pr. 1. marts.

Bjarne Ravndal Andreasen er 59 år og bosat i Struer. Han har tidligere været beskæftiget hos blandt andet Velux, B&O og Siemens Wind Power, og har senest haft en ledende stilling hos ingeniørvirksomheden Sonne i Struer.

- Bjarne ser frem til de nye udfordringer, hvor han kan gøre brug af sine mange års erfaringer, siger Søren Christian Dahl, der, siden den nye ejerkreds kom på banen, har fungeret som midlertidig direktør.

- Bestyrelsen vil fremover bestå af Carsten Lauridsen (tidligere ejer, red.), Carsten Thygesen og med mig selv som formand, siger Søren Christian Dahl.

- I den første tid vil jeg dog være en temmelig aktiv formand for at hjælpe Bjarne med at komme i gang, tilføjer han.

Teknologiudvikling

Bjarne Ravndal Andreasen kommer til at arbejde tæt sammen med Carsten Lauridsen, og denne vil ud over sin rolle i bestyrelsen fortsat være en vigtig brik i virksomhedens organisation.

Ifølge sit resumé på erhvervsportalen LinkedIn har Bjarne Ravndal Andreasen en baggrund som svagstrømsingeniør, og hans grundlæggende kompetencer er ledelse af teknologiudvikling fra strategiprocessen over teknologiudvikling til implementering i produktionen samt produktionsledelse.

"Mine interesser ligger især i optimering, samspillet mellem produktmarked og produktion og i forretnings- og organisationsudvikling", skriver han.

- Vi har været på udkig efter en direktør med ledelseserfaring og erfaring i, hvordan man strategisk udviklinger den pågældende virksomhed, og som har den tekniske indsigt, og det opfylder Bjarne, siger Søren Christian Dahl.

- Vi har tidligere haft kontakt med ham, og var så heldige, at han lige er blevet ledig på markedet; derfor har vi kunnet ansætte ham så hurtigt.

Tre hovedopgaver

Søren Christian Dahl understreger, at i den kommende tid vil Solid Group koncentrere sig om tre områder:

- Vi bliver jo færre, end vi var før, og vi skal have kigget på de personer, vi har i organisationen; vi skal nok have flyttet noget rundt for at få det hele til at fungere, siger han.

- Vi skal selvfølgelig også have nogle ordrer i hus, og det ser heldigvis fornuftigt ud, så det skal nok lykkes.

- Endelig skal vi have revurderet virksomhedens strategi. Smedevirksomheden kører fint fra start; vi er glade for, at vore kunder har holdt ved Solid. Vi skal koncentrere os om at få nogle ordrer på vindmøllerne. Og så har vi været i kontakt med potentielle kunder på varmepumpeområdet.

- Alt i alt ser det fornuftigt ud, også mere, end vi havde turdet håbe på for tre uger siden, så vi er fulde af fortrøstning på Solid Groups vegne, fastslår Søren Christian Dahl.

Solid Group har ansat ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce