Skoler klar til fremtiden i skyen

En solid IT-løsning betyder, at en masse tid bliver frigivet til undervisning for lærerne i Billund Kommune.

Skoler klar til fremtiden i skyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billund Kommune har opgraderet Office 365-løsningen til sine syv folkeskoler.

BILLUND: Billund Kommune og it-specialisten JDM fra Odense har indgået en samarbejdsaftale om it-infrastrukturen på kommunens folkeskoler.

Kommunen var på udkig efter at optimere den Office 365-løsning, som var taget i brug i 2017. Interaktion mellem elever og lærere på skolerne og en dedikeret support til hele processen var højt på ønskesedlen hos Billund Kommune.

Derfor var JDM's Modern Workplace for Education det oplagte valg til at videreføre skolernes vej ind i fremtidens cloud-baserede løsninger.

- Da vi besluttede os for Modern Workplace for Education, var det ikke på grund af selve programmerne. Vi valgte løsningen på grund af alt, der ligger udenom. Vi ville være sikre på, at vi fik en leverandør, der stod for hele den tekniske drift og samtidig var nemme at kontakte, så snart vi havde brug for det. Her var det en vigtig faktor, at supporterne fra JDM var 100 procent ærlige om, hvad der kunne lade sig gøre, og hvad der var urealistisk, siger Mette Autzen, skolekonsulent i Billund kommune.

Modern Workplace for Education er blevet taget godt imod på kommunens syv folkeskoler og bruges af over 5000 brugere dagligt. JDM står nu for driften på alle skolerne og sørger for, at alle får mest muligt ud af løsningen.

En solid IT-løsning gør, at en masse tid bliver frigivet til undervisning for kommunens lærere. Modern Workplace for Education er baseret på cloud-teknologi og sørger for, at al kommunikation og undervisningsmateriale bliver lagret på samme system - både for elever og lærere.

Specialister
JDM A/S i Odense har omkring 40 ansatte og er specialiseret i Microsoft 365 og it-sikkerhed. Konsulenthuset er som den første Microsoft-partner i Danmark blevet guld-certificeret inden for kompetencen Small and Midmarket Cloud Solution Provider. Læs mere om virksomheden på www.jdm.dk

Mere end en Office-pakke

Løsningen er baseret på Microsoft 365, men er mere end bare en Office-pakke, da der også medfølger organisering af undervisningsmateriale, central administration af skolens computere og tablets og det nyeste inden for it-sikkerhed. Alt sammen er med til at gøre hverdagen nemmere for hver enkelt bruger - hvad enten det er som lærer, elev eller noget tredje.

- JDM er enormt gode til at reflektere over vores udfordringer. Når det gælder fremtidens IT, er JDM vores pionerer - de har allerede udarbejdet en løsning med tofaktor login og er på forkant med at integrere Modern Workplace for Education i Aula, der er den nye nationale kommunikationskanal for folkeskolerne, pointerer Mette Autzen.

Med Modern Workplace for Education bliver ens arbejde automatisk uploadet og får taget backup. Samtidig gør det også projektarbejde meget enklere, når eleverne kan sidde og redigere samme dokument i realtid. Borte er tiden med USB-pinde og skoletasker med flere kilo papir - i dag foregår kommunikationen i langt højere grad via skyen.

Skoler klar til fremtiden i skyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce