Løve Apoteket flytter til Jomfrustien

Fra 1. april er Lene Kæstel apotekter på Løve Apoteket, Hjorte Apoteket samt apoteket i Christiansfeld. Foto: Stine Hygum

Løve Apoteket flytter til Jomfrustien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. april flytter Løve Apoteket til Jomfrustien. Bo Bjerregaard Andersen fra Løve Apoteket går på pension. Lene Kæstel fra Hjorte Apoteket overtager apotek og personale og rykker det til det nuværende Jomfrustiens Apotek, der dermed skifter navn.

HADERSLEV: Lørdag den 30. marts bliver sidste dag, hvor man kan handle på Løveapoteket på Gravene. Mandag den 1. april bliver til gengæld den første dag, hvor man kan handle på Løve Apoteket på Jomfrustien.

Lene Kæstel, der har været apoteker på Hjorte Apoteket siden 1999, overtager 1. april Løve Apoteket og flytter det til Jomfrustien.

Dermed ændres navnet på apoteket, der ligger sammen med Kvickly, fra den 1. april navn til Løve Apoteket.

- Jeg skal på pension - og en apotekerbevilling har man kun til låns, siger Bo Bjerregaard Andersen, der har været apoteker på Løve Apoteket siden 1996.

Personalet på det nuværende Løve Apotek følger med over til Lene Kæstel. Dermed får hun i alt 32 ansatte.

Siden åbningen af apoteket på Jomfrustien i 2016 har der været travlt.

- Jeg er ret sikker på, at de gode parkeringspladser er en del af årsagen, siger Lene Kæstel.

I starten af året blev der installeret en robot i apoteket, som styrer størstedelen af medicinen, hvilket er medvirkende til, at apoteket er klar til overtagelsen af Løve Apoteket.

- Jeg kommer også til at lave en ny kasse, som kun er til håndkøbsmedicin. Det har vi haft på Hjorte apoteket siden 2001 og det fungerer rigtig fint, siger Lene Kæstel.

Klar til bykunderne

De kunder, som fortsat gerne vil handle i bymidten kan handle på Hjorte Apoteket, der ligger omkring 100 meter fra det nuværende Løve Apotek på Gravene.

- Hvis man er vant til at hente sin medicin på Gravene, så er man velkommen til at komme og hente det på Hjorte Apoteket. Vi kan se de samme recepter, lover Lene Kæstel.

Hun har valgt, at hun samler al forsendelse på Hjorte Apoteket.

- Vi pakker blandt andet medicin til plejehjem og beskyttede boliger - til alle dem, som ikke selv har mulighed for at komme og hente det. Vi har to chauffører, som kører ud med det, siger Lene Kæstel.

Fjerde sted

Løve Apoteket har eksisteret siden 1802 og med flytningen til Jomfrustien, så bliver det den fjerde placering i byen.

- Frem til 1959 lå det på Torvet, siger Bo Bjerregaard Andersen.

Da han blev apoteker på Løve Apoteket i 1996 lå apoteket i Nørregade:

- Da Mica lukkede i 1998 flyttede vi ind i lokalerne på Gravene. Jeg var med til at lave et helt nyt apotek. Det var dejligt at prøve det, siger Bo Bjerregaard Andersen, der har været i branchen siden 1977 og fortsætter:

- Vi rykkede ind det lokale, hvor Mica lå tidligere. Fona fik den ene del - vi fik den anden, siger Bo Bjerregaard Andersen, der ikke lægger skjul på, at han kommer til at savne den daglige kontakt med sit personale og kunderne.

- I stedet bliver der tid til, at jeg kan pleje mine interesser mere - både inde og ude. Vi kommer nok også til at rejse noget mere, siger den snart pensionerede apoteker.

Løve Apoteket flytter til Jomfrustien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce