Legetøjsfirma i Kolding: En ny Fætter BR skræmmer os ikke

Buddys butik på Østergade huser også virksomhedens hovedkontor. Foto: André Majlund

Legetøjsfirma i Kolding: En ny Fætter BR skræmmer os ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyheden om en ny Fætter BR i Kolding skræmmer ikke direktøren for konkurrenten Buddy, som har hovedsæde i Kolding. I modsætning til førhen ser direktøren nu konkurrencen som mere lige, så han forventer vækst i den koldingensiske virksomhed.

Kolding: Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, lyder det gamle mundheld. For legetøjsforretningen Buddy i Østergade har det gjort sig gældende, siden Fætter BR og Toys'R'us lukkede ned i slutningen af 2018.

Siden konkursen, der lukkede to kæder, har Buddy mærket en klar fremgang i omsætningen. Det oplyser Jesper Faurschou, der er direktør for Buddy-kæden, som har sit hovedkvarter i Kolding.

Alligevel hilser han det velkommende, at der nu er en ny BR på vej til Kolding. Den får adresse på Egtved Allé i det store varehus, hvor Toys'R'Us lå før.

- For os, er det samlet set en bedre konkurrencesituation. Vi er gået fra at have fire butikker i byen med fokus på salg af legetøj, til at der nu kun er to butikker, hvor vi er den eneste i midtbyen. I den kontekst, forventer jeg at vi får en højere vækst, siger Jesper Faurschou.

For os, er det samlet set en bedre konkurrencesituation end inden TOP-TOY lukkede.
Jesper Faurschou, Direktør i Buddy

Markedet er blevet mindre

Hvor Fætter BR før blev drevet af Top-Toy, er mærket nu overtaget af Salling Group.

- Jeg er personligt af den holdning, at Top-Toy var rigtig dygtige. Nu glæder jeg mig bare til at se hvad det er Salling Group vil gøre anderledes. For os kommer det dog ikke til at have den store betydning, vi fortsætter som vi plejer, fortæller Jesper Faurschou.

Direktøren forventer desuden, at nu hvor Salling Group starter deres egen udgave af BR-legetøj op, vil det have en effekt på, hvordan andre spillere som Føtex og Bilka agerer.

- Jeg forventer at discountkæderne plus Føtex og Bilka kommer til at geare op for legetøj, for der er en del huller i markedet, siger Jesper Faurshou.

Salling Group har udtalt, at besøget hos de nye BR-forretninger skal være et højdepunkt for familien. Man skal ikke kun handle, men også få en på opleveren.

- Jeg glæder mig til, at se hvad det er Salling Group vil gøre anderledes, og deres bud på hvordan man kan revolutionere markedet, siger Jesper Faurschou.

Det er endnu uvist hvornår den nye BR-butik åbner op i Kolding.

Legetøjsfirma i Kolding: En ny Fætter BR skræmmer os ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce