Hovedmistænkt i udbyttesag skyder tilbage i 200 siders svar

Den hovedmistænkte i udbytteskandalen, Sanjay Shah, skyder tilbage mod Skattestyrelsen i et 200 sider langt svarskrift. Hans advokater afviser Skattestyrelsens påstande. (Arkivfoto).

Hovedmistænkt i udbyttesag skyder tilbage i 200 siders svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattestyrelsens påstande i sagen om udbytteskat afvises af den hovedmistænkte Sanjay Shah i nyt svarskrift.

Den hovedmistænkte i sagen om svindel med udbytteskat skyder tilbage på de danske skattemyndigheder i et nyt svarskrift til en britisk domstol.

Det skriver Børsen.

I det over 200 sider lange svarskrift skriver Sanjay Shahs advokater, at de danske krav imod ham i virkeligheden er et forsøg på at dække over, at den danske skattelovgivning er utilstrækkelig.

- Denne sag har bragt stor skam over Skat og den danske regering generelt. Især fordi handel med udbytter er en velkendt og helt legitim handelsstrategi, som andre europæiske lande allerede har taget skridt til at begrænse, står der blandt andet i svarskriftet ifølge Børsen.

Shahs advokater afviser alle påstande om, at han eller andre af hans selskaber i regi af Solo Capital skulle have handlet angribeligt.

Sanjay Shahs advokater mener ligeledes, at det er forkert af Skattestyrelsen at beskrive Shah som den primære ansvarlige.

Skattestyrelsen oplyser til Ritzau, at styrelsen ikke har nogen kommentarer til den verserende sag. Det skyldes, at sagen ligger ved domstolene.

Samlet er der i skandalen med udbytteskat sket formodet svindel for 12,7 milliarder kroner, hvor udenlandske investorer uretmæssigt har fået udbetalt refusion af udbytteskat på danske aktier.

Sagen mod Sanjay Shah er bare en af mange, som Skattestyrelsen har anlagt i kølvandet på skandalen med udbytteskat. I marts lød det, at Skattestyrelsen havde stævnet cirka 470 personer og selskaber i fem lande.

På det tidspunkt skønnede Skattestyrelsen, at arbejdet med stævningerne vil løbe op i 2,4 milliarder kroner for perioden 2015 og frem til foreløbigt 2027. Tallet er dog forbundet med stor usikkerhed.

Hovedmistænkt i udbyttesag skyder tilbage i 200 siders svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce