Erhvervsklima: Fredericia rykker op som nummer 14

Fredricia Kommune lander på plads nummer 14 i Dansk Industris årlige erhvervsklimaundersøgelse. Foto: Peter Leth-Larsen

Erhvervsklima: Fredericia rykker op som nummer 14

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Industri har spurgt 79 lokale virksomheder om deres oplevelse af erhvervsklimaet.

Fredericia: Fredericia Kommune er endnu en gang flyttet sig lidt opad listen i Dansk Industris årlige erhvervsklimaundersøgelse.

Postnummer 7000 er rykket tre pladser frem, så Fredericia i år lander på plads nummer 14 ud af de spurgte 93 kommuner. Dermed fortsætter kommunen sin stigning mod toppen, som begyndte for seks år siden, da Fredericia lå placeret som nummer 78.

- Det er en forbilledlig flot udvikling. Vi er meget glade for, at Fredericia har kunne holde fast i den positive fremgang. Vi ser det som et resultat af en meget målbevidst indsats for at gøre Fredericia til en attraktiv erhvervskommune, og det må siges at være lykkedes, siger formand for DI Trekantområdet administrerende direktør Carsten Kind i en pressemeddelelse fra Dansk Industri.

Undersøgelsen er opdelt i en række kategorier, som lokale virksomheder er blevet bedt om at vurdere. Herud fra bliver kommunens placering udregnet. Under de generelle fysiske rammer får Fredericia især ros. Her placerer virksomhederne kommunen som nummer to.

Tilfredse virksomheder

Et sted er der dog plads til forbedring. Det er under skatter, afgifter og gebyrer. Her ligger Fredericia nummer 60. Årsagen er blandt andet dækningsafgiften. Alligevel er erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer godt tilfreds med undersøgelsens resultat.

- Det er et giga flot resultat her i Fredericia. Hvis vi ikke havde haft dækningsafgiften, lå vi i toppen, siger han.

Hans oplevelse er da også, at de lokale virksomheder er ganske godt tilfredse med erhvervsklimaet i kommunen.

- Jeg oplever, at virksomhederne siger, at udviklingen går stærkt, og byen forandrer sig. Væksttoget kører, og virksomhederne kan se og mærke, det forandrer sig, siger Kristian Bendix Drejer.

I Fredericia Kommune har 79 virksomheder deltaget i undersøgelse. Besvarelserne repræsenterer 4295 arbejdspladser, hvilket ifølge DI svarer til cirka 21 procent af de privat beskæftigede i kommunen.

Erhvervsklima: Fredericia rykker op som nummer 14

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce