En uges ferie på seks år: Nu sælger han sit firma

Nu bliver der mere tid til familien, efter at Morten Faartoft har solgt Kirkegaard Køleteknik til Vest El. Foto: Jørgen Kirk

En uges ferie på seks år: Nu sælger han sit firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køberen er Vest El i Hvide Sande. Morten Faartoft vil gerne have mere tid til familien.

SKJERN: En arbejdsuge langt over 37 timer. Døgnvagt hver eneste dag - også i weekenden. En uges ferie på seks år.

Nej, der er vist ikke noget at sige til, at Morten Faartoft godt snart kunne bruge lidt mere fritid.

Det får han nu, hvor han har besluttet sig for at sælge Kirkegaard Køleteknik i Skjern. Køberen er Vest El i Hvide Sande, og ved samme lejlighed droppes navnet Kirkegaards Køleteknik til fordel for Vest El. Det er en del af aftalen, at Morten Faartoft fortsætter i det fusionerede firma.

Det betyder også, at Morten Faartoft får kollegaer, for i de seks år, han har ejet firmaet, har han været alene om alle opgaverne. De seneste par år har han overvejet, om han skulle ansætte en mere, men der er ikke mange fagfolk inden for køleteknik, og derfor besluttede han sig for at sælge firmaet til Vest El.

- Efter at vi fik nummer to barn, har jeg gået med overvejelserne, og jeg tror, at fruen derhjemme glæder sig til at se mig noget mere, siger Morten Faartoft.

Ingen store ændringer

Salget til Vest El træder i kraft den 1. juni, og Morten Faartoft fortæller, at der ikke bliver nogle ændringer i forhold til kunderne. Nu er der blot lidt flere hænder at trække på.

Firmaet beskæftiger sig med alt indenfor køl og frost til erhverv. Eksempelvis er det her, supermarkederne ringer til, hvis deres køleanlæg står af under en hedebølge, og da der er døgnvagt, kan firmaet tilkaldes både tidlig morgen og sen aften for at løse problemet. Desuden er der montage af varmepumper, som er særdeles populære for tiden.

Oprindeligt er Morten Faartoft uddannet automekaniker, men blev senere ansat hos Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, som dengang ejede Kirkegaard Køleteknik. Da muligheden bød sig, købte han firmaet af installationsforretningen for seks år siden.

En uges ferie på seks år: Nu sælger han sit firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce