Van der Vaart spøger i EfB

Den tidligere verdensstjerne i fodbold Rafael van der Vaart træner i øjeblikket med i den hollandske klub PEC Zwolle. Men ifølge John Lammers er han tilbage i Esbjerg i næste uge, hvor EfB's cheftræner gerne vil have ham med i træningen.Foto: John Randeris

Van der Vaart spøger i EfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Transfer: Der har længe været rygter om, at den hollandske stjerne Rafael van der Vaart i den kommende sæson skal spille for EfB. Der er dog fortsat endnu ikke noget konkret, men cheftræner John Lammers åbner en dør for sin landsmand.

- Jeg har kontakt med ham, og jeg ved, at han i øjeblikket træner med i Holland, men han kommer til Esbjerg i næste uge. Hvis han vil, kan han træne med her. Men vi har ikke ret mange penge, siger John Lammers.

Rafael van der Vaart agerer under VM ekspert på den hollandske TV-station NOS Sport. Samtidig holder han formen ved lige i klubben PEC Zwolle. Men han håber fortsat på at kunne finde i en klub i Danmark, så han kan blive boende sammen med kæresten Estavana Polman, som han også har et barn med. Hun spiller til daglig håndbold i Team Esbjerg.

Tidligere har Rafael van der Vaart selv udtalt, at han ville elske at spille fodbold for EfB.

John Lammers afviser dog, at Jesper Lange kan få en kontrakt med EfB. Den tidligere fanfavorit har trænet med på Gl. Vardevej siden mandag, men det er ikke på angriberpositionen, at John Lammers leder efter nyt.

Van der Vaart spøger i EfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce