Van der Vaart bliver ikke klar til SønderjyskE-kampen

Rafael van der Vaart blev lørdag præsenteret før superligakampen mod Randers FC. Han er dog ikke spilleklar endnu. Foto: John Randeris/Scanpix 2018

Van der Vaart bliver ikke klar til SønderjyskE-kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag trænede EfBs nye superstjerne Rafael van der Vaart for første gang med holdet efter kontraktunderskrivelsen. Han er dog ikke aktuel til mandagens kamp mod SønderjyskE.

Stjerne: Efter to træningsfrie dage onsdag og torsdag var EfB fredag tilbage på træningsbanen, og for første gang trænede Rafael van der Vaart med.

Han deltog fuldt ud i den første time af træningen, hvor han fik mulighed for at vise lidt af det, som han skal bidrage med. Han udviste nemlig stort overblik og gode pasninger i en øvelse, hvor han fik en jokerrolle, da det gjaldt for de to hold om at holde bolden i egne rækker med et maksimalt antal berøringer i en stor firkant.

Efter øvelsen forlod han dog træningen for at lave noget styrke- og konditionstræning. Det var ifølge cheftræner John Lammers helt efter planen, og han kunne samtidig fortælle, at EfB-fansene må væbne sig med lidt tålmodighed efter at se deres nye stjerne i aktion i superligaen.

- Han har trænet individuelt de sidste par dage, og i dag trænede han så for første gang med holdet, og vi håber, at kroppen reagerer godt på belastningen. Kampen mod SønderjyskE kommer dog for tidligt for ham, sagde John Lammers efter træningen.

Austin nærmer sig holdet

En anden spiller på vej tilbage er jamaicanske Rodolph Austin, som fredag også deltog i dele af træningen med en støtteskinne om knæet. Den skal han spille med i to-tre uger endnu, inden han så skal vænne sig til belastningen uden skinnen derefter.

- Han var meget træt i knæet efter træningen i dag (fredag, red.), og det skal vi være opmærksomme på, for det er når man er træt, at der opstår skader. Han er dog godt på vej i genoptræningen, sagde John Lammers.

Prognosen omkring Austin er stadig, at man håber på, at han kan være klar til at gøre comeback i slutningen af september eller starten af oktober.

Van der Vaart bliver ikke klar til SønderjyskE-kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce