Topkamp i Thisted reddet fra aflysning

John Lammers og hans hold er i denne uge omsider begyndt at træne på klubbens nye hybridgræsbane, men på søndag bliver der altså et gensyn med kunststof i Thisted. Foto: Martin Ravn

Topkamp i Thisted reddet fra aflysning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udekamp mod Thisted flyttet til klubbens kunstgræsbane. EfB-træner John Lammers glæder sig over, at hans hold undgår en kamppause på næsten tre uger.

Selv om der godt kunne være grund til at lang tænkepause efter søndagens 4-2-nederlag til Fredericia, glæder træner John Lammers sig over, at søndagens topkamp i Thisted ikke som frygtet bliver aflyst.

Thisted-direktør Karl Kristian Guldhammer kunne således tirsdag formiddag fortælle JydskeVestkysten, at klubben netop havde fået tilladelse til at flytte kampen til klubbens kunststofbane.

- Vi har i forvejen fået flyttet vores kamp mod Vejle den 25. marts, så hvis vi også skulle have skubbet kampen mod Thisted, ville vi for det første først skulle spille igen den 29. marts i Vendsyssel, og for det andet ville vi have fået et meget presset program senere på sæsonen. Det er langt fra optimalt at spille på kunststof, men det er trods alt bedre end at aflyse, mener John Lammers.

Schetino er ude
EfB-midtbanespilleren Andres Schetino kommer ikke med til Thisted. Han er i karantæne efter sit røde kort mod Fredericia, og faktisk har han nu samlet så mange strafpoint, at den næste karantænedag allerede venter ved den næste advarsel.

Stadion hårdt medtaget

Frygten for aflysning bredte sig sidst i sidste uge, da EfB fra Thisted fik besked på, at Thisted Stadion led voldsomt under det vinterlige vejr. At den bundfrosne bane i denne uge har fået glæde af lidt plusgrader kunne ikke gøre skaden god, og det hele er ikke blevet bedre, at der samtidig er faldet en del regn i Nordjylland.

Derfor lå det ret hurtigt fast, at Thisted Stadion ikke var en mulighed, og så var der tre alternativer. Flytte den til et andet stadion, Hobro eller Aalborg er de oplagte muligheder, flytte den til kunstgræsbanen eller aflyse den.

- Vi har forhørt os i både Hobro og Aalborg, men begge steder er deres baner hårdt medtaget af de kampe, der er blevet spillet der i denne sæson, og da vi bestemt ikke ønskede at aflyse, blev det kunststofbanen, fortæller Karl Kristian Guldhammer.

På ingen måde en optimal løsning rent sportsligt, men derudover er der også lidt logistiske udfordringer. Tilskuerforholdene på kunststofbanen er i sagens natur ikke optimale, og samtidig får TV3 Sport, der viser kampen direkte, heller ikke ligefrem de bedste sendeforhold.

- Vi gør god plads til tilskuerne, og samtidig bygger vi et stillads til tv-kameraerne, så de udfordringer får vi også løst, siger Karl Kristian Guldhammer.

For de EfB-tilhængere, der måtte have planer om en tur nordpå søndag, skal det med, at kunststofbanen i Thisted ligger lige ved siden af stadion på Lerpyttervej.

Topkamp i Thisted reddet fra aflysning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce