Superstjernen Rafael van der Vaart har skrevet under med EfB

Rafael van der Vaart spillede i foråret hos FC Midtjylland, men trækker nu i den blåhvidstribede trøje. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix2016

Superstjernen Rafael van der Vaart har skrevet under med EfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Den største stjerne uden sammenligning i klubbens historie" sagde direktør Brian Knudsen, da Rafael van der Vaart lørdag blev præsenteret for klubbens sponsorer inden kampen mod Randers FC. Rafael van der Vaart har underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen.

Transfer: Det er ikke lige hver dag, at EfB kan præsentere en spiller med klubber som Hamburger SV, Tottenham og Real Madrid på CV'et. Ikke desto mindre er det, hvad klubben netop har gjort. Rafael van der Vaart har trænet med i klubben i et par uger, og lørdag underskrev han en kontrakt for resten af sæsonen.

- Vi er meget stolte og glade over at kunne præsentere Rafael van der Vaart. Det er uden tvivl den største stjerne med de største klubber og største resultater på CV'et i EfBs historie. Vi håber, at han udover at bidrage på banen også kan hjælpe de mange unge spillere med sin rutine og erfaring, siger direktør i EfB, Brian Knudsen.

Rafael van der Vaarts kontrakt med FC Midtjylland udløb i sommerpausen, og siden da har han trænet med i forskellige hollandske klubber, ligesom han de sidste par uger har trænet med i EfB.

Han har tidligere udvist stor interesse for at komme på kontrakt i EfB og har tilbudt sin hjælp i klubben flere gange. Nu er parterne så blevet enige om en kontrakt, der passer Rafael van der Vaart rigtig godt, da han i forvejen bor i byen, og kæresten Estavana Polman spiller for Team Esbjerg.

Rafael van der Vaart
  • Født 11. februar 1983 i Heemskerk, Holland
  • Tidligere klubber: Ajax, Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham, Betis og FC Midtjylland
  • Landskampe: 109 kampe (25 mål)

Van der Vaart: Ideel situation for begge parter

Og netop de ovennævnte kriterier var også nogen af de ting, som Rafael van der Vaart pegede på, da han blev spurgt, hvorfor han havde valgt at skrive under med EfB.

- Jeg bor i byen og kunne rigtig godt tænke mig at spille et år mere. Det var en ideel situation for begge parter, så jeg er rigtig glad, siger Rafael van der Vaart.

Selvom han for tiden døjer med en småskade, så regner Rafael van der Vaart dog stadig med, at han har meget at bidrage med.

- Jeg håber, at fansene kan forvente meget. Jeg er stadig en god spiller, selvom min tid i FC Midtjylland ikke var så god. Jeg synes, at jeg passer bedre ind i EfB end i FC Midtjylland, og jeg tror også, at jeg passer bedre sammen med træneren. Det er et hold, der gerne vil spille fodbold, og det passer godt til mig, fortæller han.

Samtidig regner Rafael van der Vaart også med at skulle have en stor rolle i forhold til de mange unge spillere i klubben.

- Jeg kan bidrage med rigtig meget erfaring. Jeg ved godt, at der nok ikke er så mange af mine medspillere, som ender i Real Madrid ligesom mig, men jeg kan stadig dele ud af min erfaring og fortælle, hvad store spillere gør i forskellige situationer, siger Rafael van der Vaart.

Rafael van der Vaart har fået trøjenummer 10 i EfB, og han kan få sin debut mod SønderjyskE på næste mandag på hjemmebane, hvis ellers han bliver sin skade kvit.

Superstjernen Rafael van der Vaart har skrevet under med EfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce