Spansk forsvarsstyrmand i EfB: Vi kan slå alle i superligaen

Agus Garcia ser ud til at blive et sikkert valg i startopstillingen, når EfB på søndag åbner superligasæsonen mod FC Nordsjælland. Spanieren glæder sig til at komme i gang, og tror på, at EfB kan slå alle hold i ligaen.Arkivfoto: Søren E. Alwan

Spansk forsvarsstyrmand i EfB: Vi kan slå alle i superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På søndag spiller EfB sin første kamp tilbage i superligaen. Klubben er efter en hård sæsonopstart helt klar til premieren mod FC Nordsjælland. Spanske Agus Garcia tror på, at EfB kan slå alle, men er samtidig klar over, at det bliver en svær sæson.

Forberedelser: EfB er i gang med de sidste finpudsninger, inden superligasæsonen åbner i Farum på søndag. Efter fire hårde uger skal de sidste ting på plads.

Men holdet er helt klar til sæsonstarten søndag.

- Selvfølgelig ser jeg frem til starten. Vi går ind til en svær sæson med en ung trup og ikke ret meget erfaring, siger den spanske forsvarsstyrmand Agus Garcia.

Men selvom EfB stiller til start med en forholdsvis uprøvet trup, er der dog en del erfarne spillere i truppen. Den centrale akse ser ud til at blive med Jeppe Højbjerg, Agus Garcia, Markus Halsti, Joni Kauko og Rodolph Austin, når han igen er klar.

Derfor er den spanske styrmand også fortrøstningsfuld.

- Vi skal være realistiske, og vi kommer sandsynligvis til at kæmpe for overlevelsen. Men hvis vi gør vores, tror jeg på, at vi kan slå alle, siger Agus Garcia.

Vi skal være realistiske, og vi kommer sandsynligvis til at kæmpe for overlevelsen. Men hvis vi gør vores, tror jeg på, at vi kan slå alle.
Agus Garcia, EfB

Ser frem til samarbejde

Selv ser Agus Garcia frem til at danne nyt forsvar med finske Markus Halsti, der er hentet på en fri transfer fra de forsvarende mestre, FC Midtjylland.

- Han er en god spiller, der kommer med meget erfaring. Han har prøvet en del i Danmark, Sverige og USA, og han spiller på det finske landshold. Jeg er glad for, at han er kommet.

Selv vil spanieren også byde sig til med sin erfaring og hjælpe de unge spillere.

- Jeg skal gøre det samme som sidste år. Jeg skal træne hårdt hver dag og kæmpe for pladsen blandt de 11 startere. Udover Markus Halsti og jeg kan Jeppe Brinch og Rodolph Austin også spille i forsvaret, så der er kamp om pladserne.

Stort potentiale

Også på sidelinjen ser John Lammers frem til at komme i gang med superligaen. Hollænderen kom til klubben sidste sommer, og han førte dermed EfB direkte tilbage i den bedste række.

- Det har været en kort og intens pause, og vi er spændte på at komme i gang igen. Vi har ikke en stor trup, og der er mange unge spillere. Men jeg har stor tiltro til, at de unge spillere kan udvikle sig, siger cheftræneren.

John Lammers forudser også, at det bliver en hård sæson i superligaen. Han mener, at der er mange gode hold, og EfB starter selv mod to af de bedste i de tre første kampe. Udover FC Nordsjælland venter FC Midtjylland i tredje runde.

- De unge bliver kun bedre, når de får spilletid. Der er rigtig god kvalitet i dem. Vi vil se på, hvordan de udvikler sig. Hvis de får chancen, vil det helt sikkert ske, siger Lammers.

Efter premierekampen i Farum på søndag, spiller EfB næste lørdag første hjemmebanekamp mod Vendsyssel FF.

Spansk forsvarsstyrmand i EfB: Vi kan slå alle i superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce