Så er det på plads: Anders Dreyer skifter til Brighton

Anders Dreyer skifter til Brighton. Foto: Martin Ravn

Så er det på plads: Anders Dreyer skifter til Brighton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB's Anders Dreyer, der blev topscorer i første division i sidste sæson, har skrevet under på en fire-årig aftale med Premier League-klubben Brighton. Det bekræfter både Anders Dreyer selv og EfB.

Klubskifte: EfB-profilen Anders Dreyer lander på den helt store scene, når han fra denne sæson skal vise sig frem for Brighton, der spiller i den bedste engelske række.

Det unge vestjyske talent havde ellers skrevet kontrakt med EfB frem til sommeren 2020 og bliver dermed købt fri af sin kontrakt for et endnu ukendt beløb.

Anders Dreyer glæder sig over den fireårige aftale, som er en drøm, der går i opfyldelse for talentet.

- Det er spændende at skulle i gang. Jeg er glad og synes, det hele har været fantastisk, siger Anders Dreyer til JydskeVestkysten.

I første omgang starter han på holdets U23-hold, hvorefter målet er at spille sig til en plads på Premier League-holdet.

Direktør fremhæver klubsamarbejdet

EfB's administerende direktør, Brian Knudsen, er på vegne af EfB stolt over arbejdet fra ungdomssiden og frem til nu, der resulterer i et direkte salg til en af verdens største ligaer, Premier League.

- Det er selvfølgelig altid med et blødende hjerte at sige farvel til en af vores spillere. Men det er en del af vores strategi, at vi skal udvikle egne spillere og gøre dem klar til det næste step i karrieren. Derfor er disse salg nødvendige og afgørende, så vi fortsat kan udvikle spillere som Anders, og vi er stolte af, at store europæiske ligaer har rettet opmærksomheden mod ham. Det er en stor dag for Anders og Esbjerg fB, og det er endnu et blåstempel til det arbejde, der bliver udført helt tilbage fra SFS-samarbejdet og frem til førsteholdet. Samtidig vil vi takke Anders for den store indsats gennem de mange år for EfB og for den professionelle tilgang, han har vist i forløbet. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden, og vi vil selvfølgelig følge hans karriere på afstand, siger Brian Knudsen.

Brighton and Hove Albion, som klubben rettelig hedder, rykkede op i Premier League i 2017 og blev i den forgangne sæson nummer 15.

Så er det på plads: Anders Dreyer skifter til Brighton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce