!DOCTYPE html> Pokalhelt må tilbage på bænken | EfB | jv.dk

Pokalhelt må tilbage på bænken

Agus Garcia spillede en afgørende rolle i onsdagens kamp i Haderslev, men søndag er han tilbage på bænken. Foto: Frank Cilius/Scanpix

Pokalhelt må tilbage på bænken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB-træner går efter spillemæssig stærk erstatning for den karantæneramte Joni Kauko. Mathias Kristensen i spil til kampen mod OB efter kortvarig skadespause.

Det er blevet noget af et mantra for EfB-træner John Lammers, at han gerne have sit hold til at spille god fodbold.

- We must play football, siger den 54-årige hollænder ved enhver given lejlighed, og han sætter handling bag ordene, når han skal sammensætte sit hold til søndagens kamp mod OB.

Han skal erstatte den karantæneramte Joni Kauko på midtbanen, og det kommer ikke til at ske ved at sætte matchvinderen fra pokalkampen i Haderslev, Agus Garcia, ind i midterforsvaret og rykke enten Markus Halsti eller Rodolph Austin frem - det var plan B mod FC Midtjylland for en uge siden.

- Nej, jeg satser på mere kreative spillere på midtbanen, siger John Lammers og udpeger Mark Brink, Daniel Anyembe og Simon Bækgaard som de tre muligheder, der er at arbejde med.

På den mere offensive del af banen er der godt nyt, eftersom både Mathias Kristensen og Emmanuel Oti Essigba, der begge sad over i onsdagens pokalkamp, trænede med fredag og er i spil til kampen i Odense. Det er Adnane Tighadouini til gengæld ikke - han er endnu ikke klar til at træne med holdet efter den lårskade, han pådrog sig under opvarmningen i Randers for små to uger siden.

Statistikken er med EfB

Inden sæsonens første indbyrdes kamp sværmede John Lammers for OB og kaldte det et af ligaens bedste spillende hold, og selv om det lykkedes EfB at vinde 2-0 på hjemmebane, holder han fast i den vurdering.

- De har ikke tabt en kamp, siden de mødte os, så jeg synes, at jeg fik ret alligevel. OB er i min verden et top-seks hold, men det betyder ikke, at vi ikke tror, at vi har muligheder mod dem. Det har vi mod alle hold, siger John Lammers, der kan hente optimisme i, at hans hold i denne sæson kun har tabt to udekampe i alt - inklusive pokalturneringen - mod FC Midtjylland og Vejle. Dertil kommer så, at OB på ingen måde hører til blandt ligaens bedste hjemmehold. Fynboerne har kun vundet to superligakampe på eget græs - over Horsens og Hobro.

- Jeg kan egentlig ikke give en logisk forklaring på, at vi har spillet så godt på udebane. Vi har jo også gjort det godt hjemme, men måske det er noget med, at forventningerne til os ikke er så høje, når vi spiller ude, og at vi så hviler mere i vores organisation. Det kan være, at det er det. Det vil vi også forsøge at gøre mod OB, og vi ved jo, at vi kan skabe chancer mod alle hold. Det kan vi også mod OB, siger John Lammers.

Pokalhelt må tilbage på bænken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce