Markus Halsti: Vi blev for nervøse

EfB smed en 3-0-føring væk i hjemmekampen mod Randers FC. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Markus Halsti: Vi blev for nervøse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af de sidste 20 minutter smed EfB en 3-0-sejr væk og fik kun uafgjort 3-3 mod Randers FC. Anfører Markus Halsti havde svært ved at forklare sammenbruddet.

Skuffelse: Der gik naturligt nok et stykke tid, før EfB-spillerne og træner John Lammers kom ud af omklædningsrummet til pressen efter kollapset mod Randers FC, hvor man smed en 3-0-føring væk i løbet af de sidste 20 minutter.

Det uafgjorte resultat må have føltes som et nederlag og gjorde ondt på klubben, som endnu har sin første sejr til gode i denne sæson. Markus Halsti havde svært ved at finde de rette ord, men kunne løfte lidt af sløret for, hvad der var blevet snakket om i omklædningsrummet efter kampen.

- Ingen af os er selvfølgelig glade. Vi havde kontrollen, men giver det hele væk i de sidste 20-25 minutter. Vi mistede initiativet fuldstændig, og nu står vi med kun et point. Det føles tomt, sagde Markus Halsti efter kampen.

Han havde da også svært ved at finde forklaringen så kort efter kampens afslutning, hvor han måtte indstille sig på en ny forsvarsmakker, da Agus Garcia blev udvist efter sit andet gule kort i det 84. minut. I stedet blev Jacob Lungi rykket ned i midterforsvaret, men lige lidt hjalp det.

- Vi gav boldene alt for nemt væk. Lige så snart vi havde den, så smed vi den væk og fik den lige tilbage i hovedet. De blev ved med at sende lange bolde op, og jeg tror, at vi blev for nervøse, sagde Markus Halsti.

Stadig gode ting at tage med

Han mente dog stadig, at der var mange gode ting at tage med fra kampen, som EfB fuldstændig dominerede, og hvor holdet også viste flot pasningsspil, og endda havde muligheden for at gøre det til 4-0 på et straffespark, inden nedturen begyndte.

- I 1. halvleg spiller vi meget stabilt. Vi står godt defensivt, og vi er gode offensivt. I 2. halvleg knækker vi måske for meget over på midten. Men vi er nødt til bare at fortsætte. Man kan godt se på holdet, at vi mangler at vinde, og lige nu er det en rigtig hård læringsfase, vi er i, fortalte Markus Halsti.

Et af fokusområderne inden kampen havde fra træner John Lammers side været at få bedre styr på defensiven og undgå de nemme fejl, som bliver straffet på en helt anden måde i superligaen end i 1. division, og det mener Markus Halsti lykkedes til dels.

- Vi holder Randers helt fra chancer i 1. halvleg, men når vi så lukker tre mål ind til sidst, er det selvfølgelig stadig ikke godt nok. Vi skal blive bedre endnu og specielt på dødboldene, hvor Randers scorer to gange i dag, sagde han.

Efter kampen blev han også spurgt til sin kommende medspiller Rafael van der Vaart, som var blevet præsenteret før kampstart.

- Man kan jo se bare på dagens kamp, hvor vi sagtens kunne have brugt ham. Han kunne være kommet ind og været med til at kontrollere kampen og holde lidt på bolden og tage noget ansvar. Det er helt sikkert en spiller, som vi kan få stor glæde af, sagde Markus Halsti.

EfBs næste kamp er mandag den 13. august på hjemmebane mod SønderjyskE, hvor Rafael van der Vaart kan få sin debut.

Markus Halsti: Vi blev for nervøse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce