Lammers måtte vente med at juble

John Lammers har længe ønsket sig forstærkning, men ved 21.00-tiden fredag aften var der stadig ingen afklaring. Arkivfoto: Martin Ravn

Lammers måtte vente med at juble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB havde stadig ikke landet forstærkninger, da avisen gik i trykken fredag aften. Emmanuel Oti Essigba formentlig ude af kampen mod FC København.

Det trak ud med afklaringen på transferfronten for EfB fredag aften.

Da avisen gik i trykken 21.00, var der stadig ikke underskrevet aftaler med den eller de kantspillere, klubben havde jagtet i et stykke tid.

Tidligere på dagen havde det ifølge avisens oplysninger ellers været meget tæt på med den 25-årige marokkanske angriber Adnane Tighadouini, der har været på kontrakt i den spanske 2. divisionsklub Malaga siden 2015, men som i de seneste tre sæsoner har været udlejet. Seneste station var den hollandske klub Twente, hvor Tighadouini spillede 24 kampe og scorede to gange. Ifølge vores oplysninger var Tighadouini fredag eftermiddag i Esbjerg til lægetjek, men det sidste papirarbejde trak altså ud.

EfB havde - ifølge vores oplysninger - også lagt et bud på Vendsyssels Lucas Jensen og skulle være parat til at give to millioner kroner, men heller ikke den aftale var faldet på plads ved 21.00-tiden fredag aften.

Det skulle til gengæld ligge fast, at det ikke bliver til noget med en lejeaftale med FCK-kantspilleren Carlo Holse. FCK kvalificerede sig torsdag aften som bekendt til gruppespillet i Europa League og har brug for Holse i et sammenpresset kampprogram.

Du kan følge udviklingen i de sidste timer af transfervinduet på www.jv.dk/sport.

Oti må sidde over

Om den eller de nye kantspillere, der måtte have skrevet under sent fredag aften, er med i truppen til kampen mod FC København på søndag er i sagens natur endnu uvist.

Umiddelbart var cheftræner John Lammers tidligere på fredagen ikke afvisende over for ideen, selv om han på det tidspunkt ikke vidste, hvem der rent faktisk endte med at skrive under.

- Det kommer helt an på, hvordan spilleren eller spillerne præsenterer sig. Hvis de er i kampform, er det ikke umuligt, at de kan komme i spil, selv om de kun når at træne en enkelt gang. Jeg er ikke så nervøs for relationerne til de øvrige spillere, for gode spillere kan spille med alle, sagde John Lammers.

Han må efter al sandsynlighed undvære Emmanuel Oti Essigba mod FC København. Oti udgik af kampen mod AaB i mandags med en mindre forstrækning, og han har endnu ikke været på træningsbanen i denne uge.

Hans afløser kan meget vel blive Mark Brink - helt givet den eneste ændring i startopstillingen i forhold til kampen mod AaB. Om taktikken bliver lige så henholdende som i Aalborg og Brøndby, vil John Lammers ikke afsløre.

- Det er jo ikke kun os, der bestemmer, hvordan vi skal spille. Uanset om FC København sparer spillere eller ej, skal vi op mod et fantastisk godt fodboldhold, og det kan jo være, at vi bliver presset tilbage på banen. Så må tage den derfra. Jeg vil meget gerne spille underholdende fodbold, men jeg vil allerhelst vinde, og kan vi vinde heldigt 1-0 over FC København uden at spille god fodbold, kan jeg fint leve med det, siger John Lammers.

Lammers måtte vente med at juble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce