Lammers: Det var en stærk holdpræstation

EfB-træner John Lammers roste sine spillere for en stærk holdpræstation mod SønderjyskE. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)

Lammers: Det var en stærk holdpræstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner John Lammers roste efter SønderjyskE-kampen kollektivet, som stod sin prøve i den første kamp uden Anders Dreyer.

Sejr: I sæsonens femte kamp lykkedes det endelig for EfB at få sæsonens første sejr. Det holdte ellers hårdt til sidst, da man førte med 1-0 og skulle forsvare føringen med tanke på sidste weekends kamp mod Randers FC, hvor man smed sejren væk i overtiden.

Sejren kom dog i hus, og ifølge John Lammers var det helt fortjent.

- Vi skulle have vundet den første kamp noget før, men det betyder selvfølgelig meget, at vi nu endelig fik en sejr. Vi spillede med rigtig god disciplin, og vi holdte organisationen og fokus kampen igennem, sagde John Lammers efter kampen.

Det var den første kamp uden Anders Dreyer, og rent pointmæssigt kom EfB i hvert fald flot fra start uden den driblestærke højre kant.

- Livet går videre, og vi vandt også kampe sidste år uden Anders Dreyer. Når han ikke er med, så må andre træde i karakter, og det gjorde holdet i dag, og derfor vandt vi kampen, sagde John Lammers.

Slutningen af kampen kunne John Lammers også godt leve med blev lidt for spændende igen, da forskellige faktorer gjorde, at man var nødt til at lave nogle ændringer i taktikken.

- Normalt vil vi ikke ændre vores spillemåde, men flere spillere var trætte, og derfor var vi nødt til at omstille os lidt for at få sejren hjem. Det var en stærk holdpræstation, og holdet viste, hvad det kollektivt er i stand til i det sidste kvarter, sagde John Lammers.

Med sejren overhaler EfB SønderjyskE i tabellen, hvor holdet nu er oppe på fem point efter de første fem runder.

Lammers: Det var en stærk holdpræstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce