Karakterer: Tre EfB-spillere gik forrest i Silkeborg

Lasha Parunashvili spillede en meget stærk kamp inde på den centrale midtbane, da EfB torsdag aften tabte 1-0 i den første af to playoff-kampe mod Silkeborg. Alt er åbent, når det hele skal afgøres på søndag i Esbjerg. Foto: Claus Bonnerup/Scanpix 2018)

Karakterer: Tre EfB-spillere gik forrest i Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JydskeVestkysten har bedømt EfB-spillernes indsats i den første af de to playoff-kampe mod Silkeborg. Højbjerg, Garcia og Parunashvili skilte sig positivt ud.

Jeppe Højbjerg...10

Han kom skidt ud i feltet et par gange, men ellers skal Højbjerg virkelig roses for en fin kamp. Flere store redninger, og så brændte Silkeborg jo også et straffespark.

Nikolaj Hagelskjær...4

Uha, han så godt nok langsom ud i nogle sekvenser, og det var ved at gå galt flere gange. Hagelskjær skal dog have ros for at redde et Silkeborg-forsøg på målstregen og for at spille sig op i løbet af kampen.

Jeppe Brinch...4

Det var bestemt ikke verdens største straffespark, som Brinch begik i første halvleg, men generelt havde den unge midterforsvarer rigeligt at se til. Han fightede dog godt for tingene.

Agus Garcia...10

Bomstærk i stort set alt. Den rutinerede spanier forstod at placere sig rigtigt, og han var stort set eneste EfB-forsvarer, som for alvor kunne matche Silkeborg i hovedspillet. Stærk præstation.

Jesper Lauridsen...7

Venstrebacken arbejdede som en hest og spillede stærkt. Han blev da tørret ind i mellem, men han nåede stort set tilbage og fik ryddet op hver eneste gang.

Lasha Parunashvili...10

Enorm arbejdsindsats inde centralt af Parunashvili, der stort set udelukkende tog de rigtige beslutninger. Han har udviklet sig til en nøglespiller på dette Esbjerg-hold.

Jacob Lungi Sørensen...7

Stenhårdt arbejde som sædvanligt. Han fik lavet nogle frispark undervejs, men der skal jo flere nogen til at gøre det beskidte arbejde. Lungi bliver også en af nøglerne til succes på søndag.

Emmanuel Oti Essigba...7

Kantraketten var i hopla. Han udfordrede, arbejdede også hårdt defensivt, og han var meget tæt på en scoring i første halvleg. I anden halvleg kneb det med kræfter og overskud.

Tim Hölscher...02

Det er meget muligt, at tyskeren er en god fodboldspiller med en fin sparketeknik, men han bestiller simpelt hen for lidt og sjusker for mange bolde væk, og så må holdkammeraterne rydde op efter ham.

Anders Dreyer..7

Silkeborg havde stor respekt for Esbjerg-topscoreren, og det med god grund. Når EfB endelig blev farlig, havde Dreyer meget ofte en fod med i spillet. Han fik dog ikke lige sat de helt afgørende ting sammen.

Adrian Petre...02

Rumæneren blev taget ud kort ind i anden halvleg uden at gøre væsen af sig. Det var en 1. divisionsspiller, som var pakket ind af en af superligaforsvarer. Vandt stort set ingen nærkampe.

Yuri Yakovenko...4

Esbjerg var presset i anden halvleg, og derfor fik Yakovenko stort set intet at arbejde med. Han fyldte dog væsentlig mere end Petre. Spændende at se, hvad Lammers gør rent angrebsmæssigt på søndag i returen.

William Møller...UB

Mark Brink...UB

Karakterskala
12 - Landsholdsklasse10 - Fremragende7 - Helt i orden4 - Lige godkendt02 - Under niveau00 - Svag præstation-3 - UacceptabeltUB - Uden for bedømmelse

Karakterer: Tre EfB-spillere gik forrest i Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce