John Lammers: Vi jagter stadig førstepladsen

John Lammers havde grund til bekymring i stort set hele kampen. I modsætning til mange på stadion var han sikker på, at straffesparket var rigtigt dømt. Arkivfoto: Ole Nielsen.

John Lammers: Vi jagter stadig førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB-træner kaldte præstationen mod Skive frygtelig, men han glædede sig i sagens natur over pointene og ser frem til søndagens finale.

Han var faktisk forholdsvis målløs, den gode John Lammers.

Målløs over, hvordan hans hold kunne præstere så dårligt i en så afgørende kamp - hollænderen var langt fra tilfreds med præstationen mod Skive.

- Jeg kan ikke forklare det, det var en frygtelig præstation. Jeg synes faktisk, at vi starter fint, men så holder vi op med at løbe dybt, vi holder op med at spille hurtigt, og så er det alt for nemt for Skive at forsvare sig, sagde John Lammers, der alvorligt overvejede et par udskiftninger allerede i pausen. Han ventede.

- Nogle gange skal man også give spillerne muligheden for at lave noget om, og da jeg også taktisk lavede nogle ting om i anden halvleg, ventede jeg med at skifte. Men da der ikke skete noget, blev jeg nødt til at gøre noget, forklarede John Lammers.

Han måtte sammen med resten af bænken vente i spænding til sidste fløjt - 2-0-målet faldt aldrig, og det irriterede ham.

- Havde vi scoret til 2-0, havde det hele set noget mere overbevisende ud. Nu kan vi ikke sige, at vi på nogen måde spillede en god kamp. Jeg vil altid gerne både spille godt og vinde, men skal jeg vælge, vil jeg altså helst vinde, sagde EfB-træneren.

Vi kan spille frit

Men de tre point kom med hjem til det vestjyske, og det var trods alt det vigtigste. Med sejren er EfB sikker på mindst en andenplads i 1. division og dermed playoff-kampe mod enten Helsingør eller Silkeborg, men trods afstanden på tre point til Vejle med blot en enkelt kamp tilbage har John Lammers ikke opgivet håbet om at rykke direkte op.

- Jeg er optimist og tror på, at det kan lade sig gøre. Vi kan spille helt frit mod et hold, der stadig kan nå playoff-pladserne, og det skal kunne ses. I dag var det os, der havde en hel masse på spil, på søndag er det HB Køge, det skal betyde, at vi kan spille bedre end i dag. Langt bedre. Og så må vi se, om det rækker til førstepladsen, sagde John Lammers.

John Lammers: Vi jagter stadig førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce