Jeppe Højbjerg: Flere fejl i år end hele sidste år

Jeppe Højbjerg måtte hente bolden ud af sit mål fire gange mod AaB. Han tog dog flere store AaB-chancer i anden halvleg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Jeppe Højbjerg: Flere fejl i år end hele sidste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Højbjerg i Esbjerg-målet var langt fra tilfreds med holdets indsats efter 4-0 nederlaget til AaB søndag eftermiddag.

EfB: Esbjerg-målmand Jeppe Højbjerg var efter søndagens ydmygelse på 4-0 i Aalborg ikke tilfreds med sit holds indsats.

- Vi kommer godt ud, men så laver vi straffe og nogle dumme fejl. Da de scorer til 4-0 er kampen afgjort. Det er det, vi bøvler lidt med lige nu. Vi laver for mange fejl lige nu på de forkerte steder på banen, og vi har lavet flere fejl i år, end vi lavede hele sidste år. Det giver nogle dumme mål imod os, og i dag var det slet ikke godt nok, og det kan alle se, siger han.

Selvom Esbjerg tabte med 4-0, så kunne nederlaget nemt have været endnu større, hvis ikke Jeppe Højbjerg havde taget flere store AaB-chancer i anden halvleg.

- Det er aldrig sjovt at lukke mange mål ind. Det har vi heldigvis været gode til ikke at gøre i lang tid. Så kan det godt være, at der var nogle gode redninger i anden halvleg, men der er det desværre alt for sent, siger han.

God fornemmelse før kampen

Selvom det umiddelbart godt kunne ligne, at Esbjerg-holdet faldt mentalt sammen, så er holdets målmand ikke enig i det udsagn.

- Det kunne måske godt ligne noget mentalt udefra, men jeg har haft en god fornemmelse inden kampen i dag. Det har jeg inden alle kampe, og vi ved, hvad vi kan, og vi har mange gode, unge spillere og nu skal vi vise, at vi er bedre end det her. Det skal vi vise frem til træning og i kamp. Den her kamp skal ud ad hovedet, og så skal vi tænke på de fire andre, hvor vi har spillet godt i den her sæson, siger han.

Jeppe Højbjerg: Flere fejl i år end hele sidste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce