Intern forstærkning på vej til EfB's offensiv

Han har sandt for dyden ikke været ret målfarlig i sin tid i EfB, men Emmanuel Oti Essigba er ikke desto mindre et alternativ til den offensiv, der har så svært ved at skabe chancer. Foto: Benny F. Nielsen.

Intern forstærkning på vej til EfB's offensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emmanuel Oti Essigba er tilbage på træningsbanen i næste uge. Adnane Tighadouini trænede lørdag og ligner en mand, der er i spil til kampen mod Brøndby.

Først var han inde, så var han ude, og nu er han så inde igen.

Emmanuel Oti Essigba er fortsat EfB-spiller og vil være det mindst et halvt år endnu.

Den hurtige ghaneser har af forskellige årsager ikke spillet en rolle i forberedelserne til forårssæsonen, og rygterne er løbet om både disciplinære problemer, degradering til U19-holdet og egne ønsker om at komme væk.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen sætter disse ord på en ret kaotisk januar for Emmanuel Oti Essigba:

- Der har som sådan ikke været disciplinære problemer med Oti, men rygterne kan hænge sammen med, at han udeblev fra en træning, fordi han havde nogle problemer med at få nøglen til sin lejlighed. Vi forklarede ham selvfølgelig, at den slags ikke går, men mere er der ikke i det.

- Vi har så hørt, at han blev degraderet til U19-holdet allerede inden træningslejren - passer det?

- Det passer ikke. Det er rigtigt, at han har trænet med U19-holdet, men det gjorde han, fordi han havde ytret ønske om at komme væk, og han derfor ikke skulle med på træningslejren. Så det var kun, mens vi var i Tyrkiet, at han trænede med U19-holdet, forklarer Jimmi Nagel Jacobsen, der lige som Oti selv må konstatere, at de ellers lovende muligheder, der var for at komme til en anden klub, nu ikke længere er til stede, og at han derfor indgår i EfB's planer for foråret.

- Nu skal vi have gang i ham igen og forklaret ham, at han også gør sig selv en tjeneste ved at vise sig godt frem her i foråret. Han er med på træningsbanen i næste uge, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Tighadouini træner

Der var Adnane Tighadouini allerede lørdag.

Mens de 11 startere fra kampen mod AGF nøjedes med en løbetur og lidt styrketræning, og truppens unge forberedte sig til en træningskamp i Ringkøbing, var blandt andre den marokkanske kantspiller på træningsbanen sammen med en håndfuld andre. Tighadouini deltog i træningen på lige fod med de øvrige, og han lignede en mand, der er kommet sig over den forstrækning, han fik i den første træningskamp i Tyrkiet for et par uger siden. Det indtryk bekræfter sportschefen.

- Jeg er ret sikker på, at han er klar til Brøndby-kampen. Han kunne måske også have spillet i Aarhus, men vi tog ingen chancer med ham på grund af den tunge bane deroppe, forklarer Jimmi Nagel Jacobsen, der lige som alle os andre ikke var synderligt imponeret over EfB's offensiv fredag aften. Det får ham imidlertid ikke til at vakle i troen på den nuværende trup.

- Den tidligere Lyngby-spiller David Boysen er transferfri og kunne måske godt forstærke jeres offensiv?

- Han er ikke noget tema for os, fastslår Jimmi Nagel Jacobsen.

Intern forstærkning på vej til EfB's offensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce