Højbjerg bedst - trods kæmpe fejl

Jeppe Højbjerg sørgede selv for at reparere på sin grove fejl, og fra da af var han flyvende. Foto: John Randeris/Scanpix

Højbjerg bedst - trods kæmpe fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generelt fine karakterer til EfB-holdet - ikke mindst naturligvis, fordi det endte med en sejr.

Jeppe Højbjerg 10

Tilhængerne kaldte ham "murermester Højbjerg", og det var der en høj grad af sandhed i denne fredag aften. Det var de utroligste redninger, EfB-målmanden hev ud af de grønne ærmer, og specielt paraden på Nicklas Helenius' hovedstød van vanvittig. Også heldig, men frem for alt fremragende. Så Højbjerg var dagens mand, selv om han var tæt på at blive det modsatte, da han spillede Bashkim Kadrii helt fri i første halvleg.

Jeppe Brinch 7

Han startede meget, meget usikkert og nervøst - ikke mindst i boldbesiddelse, men han skal godt nok havde kredit for at ryste nerverne af sig og spille sig op. Oplægget til 2-0-målet var glimrende, og defensivt var han også stærk i anden halvleg.

Markus Halsti 7

Da han gled ved sidelinjen og selv reddede situationen ved at rage bolden til sig med hånden, kunne han være blevet dagens skurk. Han slap med gult, og den finske anfører udmærkede sig endnu en gang ved god duelstyrke.

Agus Garcia 7

Også Halstis spanske makker spillede en yderst solid kamp og stod godt imod i midten på de utallige indlæg. Garcia fik sig endnu en advarsel - en halvtynd en af slagsen - men han skal roses for ikke at være i nærheden af et rødt kort. Disciplineret og stærk indsats af spanieren.

Jesper Lauridsen 7

Der er altså ved at være god bund i Lauridsens præstationer. Han ser meget, meget stærk ud i defensiven, og selv da han i de sidste 20 minutter mere eller mindre var overladt til sig selv, fyldte han godt. Offensivt bliver han bedre og bedre, og selv om 1-0-målet blev scoret med hånden, skal Lauridsen have kredit for at lægge bolden perfekt.

Lasha Parunashvili 7

Georgieren var ikke helt oppe at ringe, hvor han har været tidligere i sæsonen. Lidt for mange boldtab, lidt for skødesløs i pasningerne ind imellem, det klæder ham ikke. Han formåede ikke at skabe ro på i de sidste hektiske 20 minutter, men derfor var han nu stadig god.

Joni Kauko 4

Den store finne fik ikke gjort tingene færdige, så selv om han arbejdede som en hest i alle 95 minutter, nåede han aldrig nogle af de forrige kampes niveau. Han balancerer på randen af karantæne, og når han får den, finder vi nok ud af, hvor vigtig han er.

Jacob "Lungi" Sørensen 7

Stor ros for målet, selv om det blev scoret med armen. Det vigtige var, at "Lungi" tog slagsmålet i feltet og gik derind, hvor man får nogen på bærret. Ude på banen var han vanen tro rolig på bolden, men han fik ikke helt gjort sig selv og holdkammeraterne farlige nok.

Mathias Kristensen 4

En uhyre disciplineret indsats af unge Kristensen, da han først havde fundet ud af at placere sig i det defensive arbejde. Han fylder stadig for lidt uden bold - lav dog nogle frispark ind imellem - men med bold var han faktisk god. Og han sparker nogle rimelig onde dødbolde.

Yuri Yakovenko 7

Vigtigt, vigtigt for ham at få scoret, fordi han løber så meget forgæves og ligger så meget alene. Det kræver nogle succesoplevelser, hvis han skal holde modet oppe. Han havde det svært i duellerne med OB-forsvaret, men målet tæller bare så meget op, at han ikke er i nærheden af at være truet som førstevælger i angrebet.

Mark Brink 7

Vi svinger den op på et syvtal, fordi unge Brink virkelig gjorde det fint med de midler, han havde. Han arbejdede som besat, og når han havde bolden, gjorde han som regel noget fornuftigt med den. En enkelt gang var han ved at sno sig fri i feltet - mere af den optimisme, tak.

Adnane Tighadouini UB

Adrian Petre UB

Emmanuel Oti Essigba UB

JV skalaen
12 - Landsholdsklasse10 - Fremragende

7 - Stærk indsats

4 - Godkendt

02 - Under niveau

00 - Meget svag

-3 - Uacceptabel præstation

Højbjerg bedst - trods kæmpe fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce