Esbjerg-anfører: Det var en lortekamp

Esbjerg-anfører, Markus Halsti lavede en dyr personlig fejl ved AaB's anden scoring. Det var han ikke tilfreds med. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Esbjerg-anfører: Det var en lortekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markus Halsti mente ikke, at der var mange fra sit hold, der kunne sige, at de havde spillet en god kamp søndag mod AaB. Han mener, at holdet er dårligere i felterne end sidste sæson.

EfB: En af de spillere, der lavede en personlig fejl for Esbjerg søndag eftermiddag var EfB-anfører Markus Halsti. Efter kampen var han ikke glad for sit holds indsats.

- I dag var en lortekamp. Efter 1-0 målet falder vi sammen og næsten alting går galt. Jeg synes ikke, der er mange, som kan sige, at de var gode i dag, siger han.

Forsvarsspilleren har dog ikke travlt med at løbe fra sit eget ansvar ved AaB's 2-0 mål, hvor han selv mistede bolden.

- Det var en kæmpe fejl og det skal ikke ske igen. Som rutineret spiller tager man mere ansvar. Jeg har en tro på, at jeg kan fikse den slags situationer, men det gik ikke så godt i dag. De kom med en god fysik og vandt mange dueller, siger han.

Esbjerg spillede en miserabel første halvleg og var nede med 4-0 ved pausen.

- I pausen fik vi at vide af træneren, at vi skulle fortjene at bære Esbjerg-trøjen. Det var nu, at skal vi ud og vise, at vi har en stolthed over at bære klubbens trøje, siger han.

Dårligere i felterne

Anføreren mener den store forskel på i år og sidste sæson er, at holdet sidste år var skarpere i feltet.

- Jeg synes, vi var gode i feltet sidste år. Havde vi en eller to chancer, så ville der være mål, ligesom vi var gode til at holde nullet. I år synes jeg, at vi har spillet ganske fint imellem felterne, men der, hvor det bliver afgjort, har vi ikke været gode nok og så har modstanderne scoret i stedet for os, siger Markus Halsti.

Esbjerg-anfører: Det var en lortekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce