EfB's oprykkere skal op mod AC Horsens

På mandag er fodboldspillerne fra EfB tilbage på træningsbanen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

EfB's oprykkere skal op mod AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superligaoprykkerne møder AC Horsens i en træningskamp søndag den 8. juli. Truppen møder ind igen på mandag.

På mandag klokken 10.00 møder EfB's fodboldspillere ind til en ny sæson, hvor den som bekendt står på superliga efter den flotte 3-0-sejr over Silkeborg IF i den anden og altafgørende playoff-kamp.

Cheftræner John Lammers holder sig en velfortjent ferie i øjeblikket, men han er naturligvis med på sidelinjen, når der inden længe skal træffes beslutninger omkring nye spillere og assistenttrænere.

- Jeg er dagligt i kontakt med John, da der skal afklares en del ting, men mandag er vores cheftræner tilbage i klubben, og det samme er spillerne, siger administrerende direktør Brian Knudsen.

Der er endnu ikke nyt på hverken spiller- eller assistenttrænerfronten, men programmet frem mod starten på superligaen er dog ved at falde på plads.

Fredag den 29. juni kl. 15.00 spiller EfB en træningskamp mod SønderjyskE i Løjt Kirkeby, mens der nu også er aftalt en træningskamp mod superligaholdet AC Horsens.

- Vi spiller søndag den 8. juli, men tid og sted er endnu ikke på plads. Desuden skal der spilles en intern træningskamp, og så er det også muligt, at vi får endnu en kamp på plads.

EfB's første kamp i superligaen spilles søndag den 15. juli kl. 12.00 ude mod FC Nordsjælland, mens vestjyderne i runde to spiller hjemme mod oprykkerne fra Vendsyssel, der sparkede Lyngby ned i 1. division i et par tætte playoff-kampe. EfB-Vendsyssel spilles på Blue Water Arena lørdag den 21. juli kl. 16.00.

EfB's oprykkere skal op mod AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce