EfB's hurtigløber melder sig klar til FCK-kampen

Emmanuel Oti Essigba er meget fortrøstningsfuld, når det gælder hans egen deltagelse i søndagens hjemmekamp i superligaen mod FC København. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

EfB's hurtigløber melder sig klar til FCK-kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emmanuel Oti Essigba udgik af mandagens superligakamp i Aalborg med en mindre forstrækning i baglåret.

Men den 21-årige ghaneser, der naturligvis tog det meget roligt dagen efter holdets tredje 1-0-sejr i træk, er helt sikker på, at han bliver klar til den næste kamp.

Og det er ikke en hvilken som helst kamp. Søndag gæster FC København nemlig Blue Water Arena.

- Den kamp vil jeg bare ikke misse, og skaden er ikke alvorlig på nogen måde. Det har sundhedsstaben allerede undersøgt. Det er en lille forstrækning i baglåret.

- Og i dag går det faktisk allerede meget bedre, fortalte Emmanuel Oti Essigba med et stort smil på læben.

Sejren har gjort godt på Oti og holdkammeraterne.

- Stemningen er selvfølgelig rigtig fin, så det nyder vi, men vi ved også, at det hurtigt kan vende, og derfor holder vi fokus 100 procent.

Oti måtte hjælpes fra banen i Aalborg efter en god times spil, og det ærgrede ham.

- Da AaB pressede os helt tilbage til sidst, ville det have passet mig fint at have været på banen. Vi fik nogle kontramuligheder, hvor de havde mange spillere fremme - og i den situation kunne jeg have brugt min fart.

Har vist vejen

Og farten kan han så passende bruge mod et FCK-hold, der torsdag en altafgørende kamp mod italienske Atalanta om at avancere til gruppespillet i Europa League.

På direktionsgangen i EfB håber administrerende direktør Brian Knudsen på, at vestjyderne kommer på stadion i stort tal søndag eftermiddag.

- Lad os lave en fodboldfest ud af det. Jeg synes, at spillerne har vist vejen, så vi satser da på, at vi måske bliver i omegnen af 8000 tilskuere på Blue Water Arena.

EfB's hurtigløber melder sig klar til FCK-kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce