EfB-sportschef: Min telefon er tændt

Jimmi Nagel Jacoben sagde efter kampen mod AaB, at han holder sin telefon åben resten af august. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

EfB-sportschef: Min telefon er tændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag måtte Esbjerg konstatere, at de endnu engang måtte gå fra banen uden at have scoret et mål. Sportschefen er tilfreds med sin trup, men han holder sin telefon åben resten af august.

EfB: Efter Esbjergs 4-0 afklapsning i Aalborg søndag eftermiddag, var det en utilfreds Jimmi Nagel Jacobsen, der er klubbens sportschef.

- Vi kan ikke være indsatsen bekendt. Vi får en fin start, men falder helt sammen efter det ene mål, og det må ikke ske, siger han.

Esbjerg har i løbet af ugen op til kampen haft en del fokus på at træne afslutninger. Efter kampen stof der dog et rundt 0 ud for holdets skud inden for AaB's målramme. Den statistik er sportschefen langt fra tilfreds med.

- Vi rammer intet i dag ud over det første kvarter. Resten af kampen skaber vi ingenting, og det kan vi ikke være tilfreds med, siger han.

Trods den magre pointhøst i de første fem kampe, så mener Esbjerg-bossen fortsat, at truppen er god nok til mere.

- Jeg mener at truppen er god nok. Men når vi står her efter fem kampe med et point og stadig ikke kan scorer mål, så er det ikke godt nok. Det skal vi selvfølgelig finde tilbage til som hold, siger han.

Har telefonen åben

Han afviser dog ikke, at der kan komme nye tilgange til spillertruppen, inden transfervinduet lukker i sidst i august.

- Jeg ved ikke, om jeg får travlt resten af august, for jeg synes altid, at jeg er en travl mand. Vi holder øje med markedet, det gør vi altid, men slukket er min telefon ikke, siger han.

Næste kamp for Esbjerg er søndag den 18. august imod Lyngby på hjemmebane.

EfB-sportschef: Min telefon er tændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce