EfB-målmand efter Brøndbysejr: - Vi var sultne og klar til at vinde

Det lykkedes EfB at hoppe op på en tredjeplads, da holdet vandt 2-1 over Brøndby. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

EfB-målmand efter Brøndbysejr: - Vi var sultne og klar til at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kom tre vigtige point i hus, da EfB mødte Brøndby på hjemmebane og vandt med 2-1. Specielt energiniveauet var en afgørende faktor, lød det fra EfB-truppen.

Fodbold: I sidste uge blev det til et 0-2 nederlag mod AGF. Søndag vandt de 2-1 over Brøndby på hjemmebane.

Men det virkede også på mange måder som et helt andet EfB-mandskab, der gik på banen.

- Det var en meget anderledes kamp end i sidste uge, men det var også en anderledes modstander. Vi vidste, at vi skulle arbejde hårdt, og det var noget af det, vi glemte i sidste uge, sagde EfB-træner John Lammers efter kampen.

Tre point er selvfølgelig altid rart, men de betyder ekstra meget, når ligaen er så tæt, som det i øjeblikket er tilfældet med superligaen. Derfor rykker EfB nu fra ottendepladsen til tredjepladsen.

- Det er tre vigtige point. Vi spiller mod et hold, som også gerne vil ende i top seks. Hvis vi tabte kampen, havde vi haft en 8. eller 9. plads, men fordi vi vandt, er vi på tredjepladsen. Det er jo meget tæt, så alle sejre er vigtige, sagde træneren.

Et helt andet energiniveau

EfB's anfører Markus Halsti lagde vægt på, at det havde krævet en holdindsats at slå Brøndby.

- I dag var det meget vigtigt, at vi havde 100 procent fokus, for Brøndby er et godt hold, og det kræver, alle er klar fra målmand til angreb. Vi lavede ikke så mange fejl, og vi spillede simpelt, sagde han.

Ifølge Markus Halsti var der især en vigtig faktor, som havde ændret sig siden nederlaget i Aarhus.

- Vi vidste, at energiniveauet skulle være helt anderledes end i sidste kamp. Der var meget fokus på, at hvis vi ville have point mod Brøndby, så krævede det, vi gav den gas. Og så ville vi helst ikke lukke et tidligt mål ind ligesom sidst, for vi er ikke så gode til at komme tilbage igen, hvis vi først kommer bagud. I dag spillede vi, ligesom vi har planlagt og trænet hele ugen, sagde anføreren.

Også målmand Jeppe Højbjerg pegede på energiniveauet, som den helt store forskel mellem de første kampe i 2019.

- Folk virkede klar fra det første minut. Da vi trådte ind i omklædningsrummet inden kampen, kunne man mærke, at vi var sultne og klar til at vinde, for vi vidste godt, at det var en vigtig kamp, sagde han.

EfB-målmand efter Brøndbysejr: - Vi var sultne og klar til at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce