EfB arbejder på højtryk på at hente forstærkninger

Cheftræner John Lammers håber på at kunne præsentere forstærkninger meget snart. Foto: Ole Nielsen/Scanpix Ritzau

EfB arbejder på højtryk på at hente forstærkninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter salget af Anders Dreyer har EfB nu intensiveret jagten på forstærkninger. Allerede i de kommende dage kan der være nyt, siger træner John Lammers.

Transfer: Mens EfB-direktør Brian Knudsen lige efter salget af Anders Dreyer ikke ville ud med, om man jagtede forstærkninger, var træner John Lammers anderledes klar i spyttet fredag.

- Han skal erstattes med nye spillere. Vi har allerede arbejdet hårdt på et par muligheder, og det kan gå hurtigt, men det kan også vare lidt. Vi er ved at afprøve nogle forskellige muligheder, siger John Lammers.

Ifølge John Lammers er det primært fløjspillere, som man kigger efter, men der holdes også øje med spillere til andre pladser.

- Vi kigger på, hvad der er på markedet, og hvem der kan gøre holdet bedre, for vi har stadig mange gode, unge spillere.

Stolt over salget

Til mandagens kamp mod SønderjyskE må Lammers dog klare sig med de spillere, som han har til rådighed nu, og det bekymrer ham ikke.

- Vi har flere muligheder til at erstatte Dreyer, som jeg dog ikke vil fortælle. Men jeg er stolt over, at vi har solgt Anders Dreyer for så mange penge, og det giver nu chancen til andre spillere, som helt sikkert vil steppe op, fortæller han.

En af dem kunne være 21-årige Mathias Kristensen, der scorede i weekendens kamp mod Randers FC, og også til træning fredag i det afsluttende spil 11 mod 11 viste rigtig gode takter med et mål og to gode assists.

- Jeg har sagt til spillerne i omklædningsrummet, at det her er en chance for hver af dem, og at det viser, at man kan blive bedre hos os og udvikle sig, som Anders Dreyer har gjort, siger John Lammers.

EfB arbejder på højtryk på at hente forstærkninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce