Conboy: Man slår sig mod Randers

Kevin Conboy har masser af offensive kvaliteter, men det er først og fremmest de defensive dyder, holdet skal leve af. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Conboy: Man slår sig mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers har fulgt op på en fin afslutning på forrige sæson med solide præstationer i de tre første kampe. Stilen og taktikken er klar - det skal gøre ondt at spille mod Randers.

Man kan godt belave sig på en skuffelse, hvis man tror, at Randers kommer til Esbjerg for at underholde lørdag eftermiddag.

Det gør Randers ikke.

Den bundsolide defensiv, der i sidste sæson endte med at være endnu en billet til superligaen værd, er også i denne sæson holdets base, og den tidligere EfB-back Kevin Conboy fortæller om et hold med en soleklar slagplan.

- Heroppe snakker man meget om de såkaldte Randers-dyder, altså at det skal være solidt, det skal være hårdt arbejde, og at det skal gøre ondt på modstanderen at spille mod Randers. Det betyder, at vi skal stå godt defensivt og satse på omstillinger, og sådan spiller vi hver gang, fortæller Kevin Conboy.

Ikke umiddelbart opskriften på et festfyrværkeri af afslutninger og underholdning, og det synes da heller ikke tilfældigt, at Randers efter de første tre kampe er holdet med færrest skud på mål. Det fortæller dog ikke hele historien om offensiven, mener Kevin Conboy.

- Vi har skabt gode chancer i alle tre kampe, vi havde to skud på stolpen, da vi tabte til Brøndby, og jeg synes, at vi burde have haft mere end fire point. Faktisk spillede vi vel vores hidtil dårligste kamp mod OB, og den vandt vi, funderer Kevin Conboy, der beretter om en klub, der efter sidste sæsons kamp mod nedrykning, har et realistisk billede af, hvad man kan forvente i denne sæson.

- Det ville ikke være realistisk at snakke om top-seks, når vi kommer fra en sæson, da vi spillede mod nedrykning til det allersidste. Vi tror på, at vi har en chance mod alle hold, og så ser vi, hvor mange point vi får skrabet sammen, siger han.

Spændende udfordring

Han er en fast del af den defensiv, der indtil videre kun har lukket tre mål ind i de tre første kampe. I den første kamp mod Brøndby spillede han på en noget uvant plads som den midterste i en treback-kæde, men i de seneste to kampe har han været på sin vante plads i venstre forsvarsside af et 4-4-2-system. Der vil han også være mod EfB, hvor han får fornøjelsen af vestjydernes vel nok stærkeste offensive kort, højresiden med Daniel Anyembe og Anders Dreyer.

- Jeg trænede lidt sammen med Dreyer, da jeg var i Esbjerg sidste sommer, så da fik jeg da lidt et indtryk af, hvad han kan. Men ellers kender jeg ham kun fra tv. Jeg forbereder mig på en svær kamp mod nogle dygtige spillere og glæder mig til den udfordring, siger Kevin Conboy, der trods den afventende Randers-stil ikke har tænkt sig blot at parere angrebene fra Dreyer og Anyembe.

- Nu må vi se, hvordan det udvikler sig, men det bedste forsvar er jo et angreb, og det kunne da være, at jeg kunne få held til at skubbe dem lidt tilbage. Det vil jeg i hvert fald forsøge, siger Kevin Conboy.

Conboy: Man slår sig mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce