Austin klar til rigtigt comeback

Rodolph Austin spillede hele kampen i Pandrup onsdag eftermiddag og forventes at overtage pladsen i midterforsvaret fra den karantæneramte Agus Garcia på søndag. Foto: Lars Juul

Austin klar til rigtigt comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere anfører naturligt valg som afløser for Agus Garcia. Yuri Yakovenko udgik af fredagens træning med knæproblemer. EfB-træner John Lammers har kæmpe respekt for AGF.

Beslutningen er officielt ikke truffet endnu, men det synes helt sikkert, at Rodolph Austin søndag kan se frem til det, man kunne kalde et rigtigt comeback på EfB's førstehold.

Den 33-årige jamaicaner, der blev alvorligt knæskadet i en kamp mod Vendsyssel i marts, har spillet to pokalkampe i de seneste uger, men søndag står han klar til at generobre sin plads i midterforsvaret for alvor, når Agus Garcia afsoner den ene af sine to karantænedage efter det røde kort mod Vejle.

- Det er den logiske løsning at lade Austin spille, men vi kan også bruge Jeppe Brinch i midterforsvaret og Nikolaj Hagelskjær som højre back. Austins knæ har reageret fint på belastningen fra kampen i onsdags, men vi tager først en beslutning lørdag, siger EfB-træner John Lammers, der fredag måtte se sit førstevalg i angrebet, Yuri Yakovenko, forlade træningen med noget, der mindede om knæproblemer. Også hans deltagelse i kampen mod AGF afgøres lørdag.

John Lammers er desuden i tvivl om én anden position på holdet. I højre side af midtbanen bliver det enten Mark Brink eller Adnane Tighadouini, der starter på banen.

- Adnane er ikke 100 procent klar, men derfor kan det godt være, at han spiller fra start. Det vurderer vi efter lørdagens træning, siger John Lammers.

Det første mål er vigtigt

Ligesom han udviste stor respekt for OB inden den seneste hjemmekamp, har han også masser af roser til det AGF-hold, der kommer til Esbjerg søndag. Et AGF-hold, der efter en henholdende offensiv start på sæsonen i de seneste to superligakampe har scoret fem gange og senest viste imponerende effektivitet i 3-2-sejren over Brøndby.

- Det er virkelig et hold, der kan spille fodbold. I Mustapha Bundu, Jakob Ankersen og Tobias Sana har de nogle offensive profiler, vi skal være meget opmærksomme på. Det er et hold med god energi, og det er et hold, der bruger pladsen, hvis man ikke står godt i sin organisation. Det skal vi gøre, det er meget vigtigt mod AGF, siger John Lammers, der naturligt nok vurderer, at kampens første mål bliver ekstremt vigtigt.

- Jeg synes faktisk, at vi viste en god reaktion og skabte chancer, da vi kom bagud i Vejle, så det er ikke sådan, at vi helt sikkert har tabt, hvis vi kommer bagud. Men vi har flere gange vist, at vi kan forsvare en føring, så selvfølgelig vil det være en stor fordel os at komme foran. Også mod AGF, siger John Lammers.

Austin klar til rigtigt comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce