Mindeord om Lone Hansen

Mindeord om Lone Hansen.

Mindeord om Lone Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder Søren Storm, skriver på vegne af Alminde-Viuf Fælleskole, følgende mindeord om børnehaveklasseleder Lone Hansen:

Det er grundet en trist begivenhed, at vi er samlet her i dag, og det er med stor beklagelse, at jeg må meddele jer alle, at børnehaveklasseleder Lone Hansen natten til lørdag den 5. maj er gået bort.

Lone har arbejdet på Alminde-Viuf Fællesskole i over 25 år, hun var en højt skattet medarbejder, som har sat mange spor i elevers, kollegers og forældres hjerter. Hun var og er en del af skolens DNA. Det betyder, at Lone var en stor del af vores skoles liv, ligesom skolen var en stor del af Lones liv.

Næsten alle børn og forældre her på skolen kendte Lone Hansen. Når man som en frisk lille seksårig med sine forældre i hånden på en varm og lys augustdag trådte sine første skridt ind i skoleverdenen, var Lones glade smil det første, man mødte. Hendes omsorgsfulde, anerkendende og professionelle tilgang til hvert enkelt barn, hun mødte gennem 25 år, har givet genklang i vores måde at lave skole på. Lone gjorde bare altid det rigtige, og hun stod altid klar til at hjælpe, støtte og udfordre børn som voksne - forældre som kolleger.

Lones hjertebarn var børnene - måske især de børn, der havde særlige udfordringer. Hun havde sine meningers mod, og det lod hun altid skinne igennem - særligt når vi talte om børn, som har særlige vanskeligheder. Hun tog altid børnenes perspektiv, og hun sigtede altid efter at gøre en mærkbar forskel for dem, hun mødte på sin vej.

Så sent som i sidste uge talte jeg med Lone om et projekt. Projektet handlede om, hvordan vi som skole kunne arbejde med at inkludere flere børn fra specialklasser. Lone havde fået en ide, som hun synes, vi skulle arbejde hen mod. Som altid var Lone fremsynet og engageret. Dette eksemplariske engagement i sin gerning er noget, vi andre nu skal bære videre - som vi skal leve op til og se op til og lade os inspirere af.

Lone var en meget dygtig børnehaveklasseleder. Lone nød stor respekt fra sine kolleger. Hun var engageret og brændte for gerningen. Hun var god at arbejde sammen med. Hun var god til alle slags børn. Hun var ærlig og du fik altid et klart svar fra Lone. Lone havde en god, tør humør. Hun bidrog til fællesskabet. Hun var altid klar til at hjælpe en kollega. Lone er i vore hjerter. Men hun er her ikke mere. Vi vil savne hende.

Æret være hendes minde.

Mindeord om Lone Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce