Mindeord: Inger Elise Ross


Mindeord: Inger Elise Ross

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Ross skriver følgende mindeord om sin mor Inger Elise Ross:

Inger Elise Ross blev født 20. december 1938. Efter en aktiv ungdom på Nordfyn blev Inger gift med Jørgen i 1962, og uddannet lærer i Odense i 1963. De flyttede til Kolding i 1965 og skabte hjemmet på Tulipanvej. Inger fik to børn, Annette i 1966 og Søren i 1969. Inger var en afholdt og hjælpsom lærer på Sdr. Vang Skole, hvor specialet var matematik og håndarbejde. På skolen fik Inger flere gode veninder, og hun og Jørgen havde en stor kontaktflade. Inger elskede haven og havde i sandhed grønne fingre.

Størst var dog glæden og stoltheden over børnene, som blev prioriteret allerhøjest. Altid klar til at hjælpe og støtte på den kærligste måde. Ferierne gik oftest med campingvogn til Frankrig hvor mange uger er tilbragt sammen med Jørgen og børnene.

Desværre oplevede Inger i 1992 den store sorg at miste Jørgen. Hun blev boende i deres hjem på Tulipanvej, og hendes store glæde var nu især de syv børnebørn. Inger nød deres selskab og tilbragte så meget tid som muligt med dem. Dette indebar rejser til Norge, Texas og Australien hvor Annette og Søren boede i perioder.

Inger rejste meget med venner og foreninger, hvor hendes behagelige væsen gjorde, at hun altid fandt selskab. I 2009 flyttede Inger til Dalby, og igen kom hendes grønne fingre i spil - haven strålede som aldrig før. I efteråret 2017 flyttede Inger på Munkensdam Plejecenter.

Selvom Inger blev ramt af sygdom, elskede hun stadig samværet med familien, ligesom besøg af gode venner glædede hende.

Inger Elise Ross sov ind 24. maj på Kolding Sygehus med Annette og Søren ved sin side.

Mindeord: Inger Elise Ross

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce