Vindmøller. Stubkjærs tvivlsomme venner


Vindmøller. Stubkjærs tvivlsomme venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Jeg skal da ellers lige love for, at Bent Stubkjær har tilkaldt det helt tunge kavaleri til støtte for sine planer om kæmpevindmøller i Holsted. En støtte, der går ud på at lægge pres på det byrådsflertal, der i sidste uge, helt legitimt, valgte det eneste rigtige, nemlig at lægge vægt på at borgerne i området ikke ønsker at blive nabo til hans møller, og de gener med støj og blink, som de helt klart ville blive udsat for.

Men hvem er de så disse venner. Ja først betalte han et firma for at lave en slags meningsmåling ved opringning til borgere andre steder i kommunen. Firmaet hedder Jysk Analyse, og har tidligere glimret med ensidige undersøgelser for vindmøllebranchen.

Dernæst Henrik Vinther, der fik en hel side i avisen. Han leder vindmølleindustriens propaganda-site, Viden om vind, der naturligvis kun fortæller den del af sandheden, der passer i vindmøllebranchens kram. Endelig var der Jan Hyleberg, der er direktør i vindmølleindustrien, der naturligvis kommer sine medlemmer til hjælp, når deres vindmølleplaner møder modstand. Endelig var der så i avisen i søndags, en tilsyneladende lokal bedstefar, der var bekymret for hvad hans børnebørn ville sige, hvis vi ikke fik de lyksalige vindmøller. Meeen, han er nu ikke hvem som helst. Han bor i Randers og er ansat i Danmarks Vindmølleforening - såmænd.

Når jeg skriver dette, er det for, at JVs læsere skal være klar over, at dette kavaleri består af toptrænede lobbyister, der mestrer kommunikation i medierne og har uanede ressourcer i ryggen. Det er lige præcis derfor, at de blander sig i en lokal debat. Overfor dem står vindmøllemodstanderne som en forpjusket bondehær.

Men der er for mig ingen tvivl om, at Stubkjær vil fortsætte med at få sine tvivlsomme venner til i medierne at lægge pres på byrådet. Så derfor kære medborgere, støt op om det byrådsflertal, der tog den rigtige beslutning og sagde nej til Stubkjærs kyniske vindmølleprojekt.

Vindmøller. Stubkjærs tvivlsomme venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce