Vi vil investere i unge mennesker - ikke mursten


Vi vil investere i unge mennesker - ikke mursten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: I JydskeVestkysten den 11. april antyder Nicolai Pedersen fra Hovborg Lokalråd, at Byrådet har lukket Assersbølgaard uden at overveje alle konsekvenserne. Jeg kan forsikre Nicolai og alle andre om, at lukningen af Assersbølgaard er overvejet meget grundigt og det er ikke en beslutning, der er taget uden, at både fagfolk og politikere har tænkt sig grundigt om.

Assersbølgaard er et helt unikt sted, og de ansatte gør et enestående stykke arbejde, som har hjulpet rigtig mange unge mennesker - også i samspil med lokale medspillere. Det har været rigtig godt, og der er ingen der siger, at det ikke kan fortsætte i andre rammer.

Desværre så har der over de seneste år været en faldende belægningsprocent, og her i 2018 er der 12 elever i botilbud svarende til en belægningsprocessen på 33 %. Der forventes et fortsat fald i belægningen, som vil betyde meget højere udgifter fremover. Det er derfor ikke muligt at videreføre Assersbølgaard med så lavt et elevantal.

Det er ikke bygninger, vi investerer i her. Vi ønsker at bruge pengene på de unge mennesker med nogle ganske særlige behov. Det er vigtigt for os, at forløbene sker i samarbejde med borgere, forældre og rådgiver, og at tilbuddene giver mening for eleverne og mulighed for at komme godt videre i livet.

Økonomiudvalget har fået til opgave at undersøge, om de kan sælge bygningerne, og det skulle da være en stor glæde, hvis eksempelvis en efterskole kunne skabes i disse helt unikke og perfekte omgivelser til unge mennesker. Det ville jo også gavne lokalsamfundet i denne del af kommunen. Enhver forandring er en mulighed, som jeg håber, at alle gode kræfter vil byde ind på at udnytte.

Vi vil investere i unge mennesker - ikke mursten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce