Ulven er kommet - til Gesten


Ulven er kommet - til Gesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Vores lille lokalsamfund i Vejen Kommune har tilsyneladende fået selskab af en ulv, der efter det offentligt oplyste ikke synes at nære nogen frygt for hverken mennesker eller dyr.

Personligt er jeg ikke i tvivl om, at dette rovdyr ikke har noget at gøre i et lille land som Danmark, endsige små samfund som eksempelvis Gesten. Både mennesker og dyr opskræmmes unødigt af ulvens tilstedeværelse, der efterlader døde og lemlæstede landbrugsdyr i sit kølvand. Offentliggjorte billeder tyder på, at ulven ikke kun dræber for at spise sig mæt, men dræber og lemlæster i en langt større skala i blodrus.

Vi borgere skal ikke ligge under for venligboeres virkelighedsfjerne, eventyragtige mangfoldighedsopfattelse. Det er utilgiveligt nemt at have en holdning til ulven som et nærmest uundværligt rovdyr, mens man sidder med sin caffe Latte på altanen på anden sal i København og omegn. Ulven er sky og aldeles utilnærmelig og noget af det mest naturlige og urørlige i den danske natur, må man forstå. Samtidig siger de samme klogeåger, at ulvene skal udstyres med GPS? Så bliver det da vist ikke mere naturligt.

Skal vi ikke bare konstatere, at ulve i Danmark er blevet nyere tids legeplads for nørdede tilhængere, der har savnet et projekt at gå op i?

Gesten ulven må hjertens gerne afhentes og anbringes i Dyrehaven i Klampenborg. Vi deler gerne ud af glæderne.

Ulven er kommet - til Gesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce