Tudekiks til vindmøllemanden


Tudekiks til vindmøllemanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Bent Stubkær vil gerne fremføre sig selv som en verdensmand inden for vindindustrien, men fremtræder nu som en lille dreng, der har fået stjålet sit legetøj. Måske med god grund, idet projektet i Holsted Mose, der skulle få millionerne til at rulle ind på hans konto, nu ser ud til at fordufte.

Ideen med at opkøbe huse fra dem, som ikke vil bo naboer til møllerne, koster ham jo ikke noget.

Ejendommene bliver opkøbt af hans selskab 'ASP Ejendomme' for efterfølgende at blive lejet ud til nogen, som nemt kan flytte derfra, hvis møllestøjen bliver for meget.

Regeringen lægger op til større men færre vindmøller, men projektet opsætter kun flere. Heller ingen ekstra udgifter til Bent Stubkær der.

Påstanden om, at Vejen Kommune slet ingen vindmøller vil have, passer jo ikke, projekterne skal bare være bedre lokal forankret. To millioner til en fond er da fint, men det giver ingenting til de berørte naboer.

Et godt projekt er ikke gratis. Det kunne f.eks. være mindst to gamle møller ned i området for hver ny, og erstatning til naboer mindst 1500 meter ud.

Forventer han virkelig, at vi bare frivillig vil sælge det, vi har brugt årevis om at opbygge, og så flytte ind bag ved byskiltet. Så må han tro om igen.

Det er projektmagernes ansvar at lave spiselige projekter, og ikke springe over hvor det økonomisk er billigst.

Vi er ikke imod vindmøller, men mener dog stadigvæk at de skal på havet.

Tudekiks til vindmøllemanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce