Troels Ravn og populismejagt


Troels Ravn og populismejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Ikke uventet præsenterer Troels Ravn sig nærmest som VIP gæst på "Syg i Vejen"s offentlige møde forleden dag.

Selv passede jeg et bestyrelsesmøde den pågældende aften, og jeg forholder mig derfor alene til Troels Ravns indlæg i JydskeVestkysten i dag.

Troels Ravn synes langtidssyge mennesker med de mange udfordringer, der følger af deres sygdom, skal have stor politisk bevågenhed, og han føjer en perlerække af velvalgte indtryksskabende nøgleord til sit udsagn.

Jeg er en naturligt kritisk person, der efter eget ønske er medlem af udvalget arbejdsmarked og integration i denne byrådsperiode. Det nytter nemlig ikke meget at være ensidigt kritisk. Der er altid to sider af en mønt, må man huske.

Så inden Troels Ravn svømmer helt over i bedrevidende kritik af Vejen Kommune, så burde han som folketingspolitiker vende blikket indad og bruge energien på at medvirke til at lovgivningen netop ikke er så elastisk, at hver enkelt kommune efter bedste evne og overbevisning henvises til at tolke på regler, der i øvrigt ændres på i en uendelighed. Uklog, elastisk, virkelighedsfjern og omskiftelig lovgivning suger al effektivitet ud af sagsbehandlingen, og (mis) bruger den tid den syge borger har brug for at få stillet til rådighed.

Det er uendelig letkøbt af spille følelseskortet ud, når gryden er i kog. TR burde i stedet for stå på mål for, at tingenes triste tilstand skyldes politikerskabte konsekvenser for syge borgere.

Troels Ravn og populismejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce