Tal nu vores skoler op


Tal nu vores skoler op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Enhedslisten (EL) i Vejen Kommune har kastet deres kærlighed på skolerne i Vejen Kommune. Det er dejligt at også EL er klar på at bringe kommunens skoler i top 10. Det var det mål, som vi i Venstre gik til valg på.

Et godt udgangspunkt for at komme i top 10 er dog, at vi ikke taler kommunens skoler ned. Og det forspilder EL desværre ikke nogen mulighed for at gøre. Senest kan man i JV den 28/2 læse, at EL mener, at der er alt for mange uden en læreruddannelse, der besætter stillingerne i vores folkeskole. Man får som læser det indtryk, at det næsten er et særsyn at møde en uddannet lærer i vores folkeskole!

Hertil kan det siges, at der pt. er 94 % af de fastansatte lærere i Vejen Kommunes skoler, som er uddannede lærere. De resterende seks % af de ansatte lærere har forskellige andre kompetencer, som gør af vores skoleledere har valgt at ansætte dem. Det synes jeg bestemt godt at vi kan være bekendt.

Når det så er sagt, så skal der også fremover være fokus på uddannelse og kompetenceudvikling af vores lærere - uanset deres uddannelsesmæssige baggrund. Vi skal nemlig have vores skoler i top 10!

Tal nu vores skoler op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce