Tak til Fræhr og byrådet


Tak til Fræhr og byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Tak til Egon Fræhr og byrådet for Vejen Kommune, fordi I står fast i sagen omkring Skovgårdsvej og nu forsøger ekspropriation gennemført i.h.t. vejloven.

Jeg opfatter sagen således, at byrådet forsøger at beskytte skatteborgernes penge imod krav fra anden side ved blandt andet at følge højesterets indirekte opfordring til at foretage ekspropriationen gennemført via vejloven.

Modparten bebrejder borgmesteren og byrådet for ikke at tage højesterets kendelse til efterretning. Samme person giver udtryk for i J.V. af 24.10, at såfremt han taber striden, vil han med hjælp af landets bedste advokater tage en ny retssag mod Vejen Kommune. Altså vil modparten heller ikke tage en retsafgørelse ad notam.

Flere gange har man kunnet erfare via dagspressen og tv, at modparten foreslår sagen afsluttet i mindelighed. Hvad er i mindelighed for modparten - at kommunen skal købe hans jord, som kommunen ikke har brug for - til sikkert mange millioner/eller at fjerne vejen, som også vil koste adskillige millioner, eller hvad er i mindelighed for modparten?

Modparten placerer sig selv - udadtil - som den lille mand imod den store stygge ulv. Modparten, som helt sikkert er en dygtig landmand, føler sig i andre situationer garanteret ikke som den lille mand, hvilket han jo heller ikke har grund til.

Modparten har fået to millioner for to hektar jord, som er den jord, der er brugt til bro og omtalte vej. Skulle det ikke være en god betaling sådan i al mindelighed. Og så kan modparten endda glæde sig over, at han helt sikkert er i besiddelse af Danmarks flotteste markvej.

Tak til Fræhr og byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce