Start en løsrivelsesbevægelse


Start en løsrivelsesbevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: I et debatindlæg fra den 27. November klager en Thue U. Lauridsen over byrådspolitikernes angivelig manglende fokus på lokalområderne. Det er et argument jeg har hørt flere gange under valgkampen og det er også en problemstilling som kendes fra mange andre kommuner end Vejen. Jeg ved fx at det har været et stort tema i Viborg Kommune, og også i Kolding har det været diskuteret.

Problemstillingen går vel på den ene side ud på at man har et ønske om vækst i hele kommunen, men samtidig har man også et ønske (og behov) om at de penge som det offentlige investerer kommer flest mulig borgere til gavn.

Eftersom at mange tilsyneladende har svært ved at forstå politikernes svære prioriteringer kunne jeg foreslå at Thue Lauridsen dannede fælles front med sine trosfæller i Vamdrup og Christiansfeld og dannede en "løsrivelsesbevægelse". En ny landkommune med de tre byer kunne vel komme op omkring de 30.000 indbyggere som Strukturkommisionen i sin tid anbefalede at kommuner som minimum skulle have af indbyggere. Hvis projektet lykkedes så kunne han jo selv stå i spidsen for denne kommune og se hvor mange "varme" hænder, kollektiv trafik og fokus på landsbyer han så fik råd til. Vejen Kommune skal nok kunne undvære jer, så held og lykke.

 

Start en løsrivelsesbevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce