Skovgårdsvej: Kommunen gør det rigtige


Skovgårdsvej: Kommunen gør det rigtige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Svend Ravn, Allegade 56, Vejen, skriver:

I J.V. af 8.11.18. har Martin Lund Madsen et indlæg med overskriften "Et par kendsgerninger om en ulovlig vej".

Jeg syntes, der mangler et par kendsgerninger mere samt noget andet, som gør, at jeg forsat vil støtte Egon Fræhr og byrådet for Vejen Kommune. At få ekspropriationen godkendt via vejloven og derved udvise økonomiske hensyn overfor sine skatteborgere.

Efter min mening er det helt reelt af Vejen Kommune at disponere, som de gør. Martin Lund nævner det jo selv i sit indlæg, at det er Banedanmark, som taber sagen ved Højesteret, hvilket jo skyldes, at de fejlagtigt har anvendt elektrificeringsloven, som var anbefalet af Trafikministeriet.

Byrådet for Vejen Kommune har været i god tro og bør vel ikke lastes for denne fadæse.

At Vejen Kommune nu selv, udenom Banedanmark, forsøger ekspropriation gennemført via den rigtige lov er vel helt rimeligt. Jeg er faktisk overbevist om, at Martin Lund Madsen ville have giort det samme, hvis sagen havde været med omvendt fortegn. Martin Lund Madsen har i øvrigt også ved et tidligere indlæg i JV selv oplyst byrådet om, at der blev anvendt en forkert lov.

En kendsgerning, som jeg syntes, der mangler i nævnte debatindlag er, at Martin Lund Madsen tager imod 2 millioner kroner for 2 hektar jord. Et beløb, som i sig selv er en uhørt overpris, og et beløb Martin Lund Madsen tager imod for noget jord, som han nu ikke vil af med - Nåh jo, det vil Martin Lund Madsen godt, så skal der bare nogle flere millioner op på bordet - eller vejen skal fjernes - eller - ja, jeg kender ikke svaret, men....

Svaret finder man måske ved, som en anden i JV har bemærket, at Martin Lund Madsen i en tv-udsendelse, har givet udtryk for, at han opkøbte sine landejendomme efterhånden, som sælgerne var "modne" - et udtryk, som selvfølgelig kan tolkes på flere måder, men jeg håber: At Egon Fræhr og byrådet for Vejen Kommune står fast, og ikke kommer til at føle en modningsfornemmelse.

Skovgårdsvej: Kommunen gør det rigtige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce